FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Voetballer?


victorbaarn Gepost op 07-09-2018 om 0:28 1.545 views | 5 reacties

Vandaag kwam dit in de Houthavens voorbij gegromd.
Als je mij alle optische opties aan mijn favoriete Aston-Martin laat configureren, dan is dit EXACT wat eruit komt. Misschien de gele remmen niet, al passen die accenten bij nader inzien perfect bij de kentekenplaat. Dan vooral de niet rode-achterlichten: stijl!

Vorige keer dat ik een DB11 zag, was bijna dezelfde plek; toen Lewis Hamilton ging tekenen bij Tommy Hilfiger. En vorige week kwam ik er een ongelovelijk gelijkende dubbelganger(?) van Ecclestone tegen in een Jaguar met Frans kenteken.

Deze Aston-Martin schijnt (aldus een eerdere spot) van een Ajax selectie-speler te zijn. Daar ken ik dus niemand van. Bestuurder was een forse man, en had een Europees uiterlijk. A.d.h.v. "ajax.nl/selectie" gok ik Huntelaar, maar die rijdt Porsche. Het zou evengoed Benjamin van Leer kunnen zijn geweest, kortom ik weet het niet - als het al uberhaupt daadwerkelijk een Ajax speler is. Hoe dan ook, toch leuk om exact je persoonlijk-favoriete coupe voorbij te zien rijden (Brits, zoals gebruikelijk bij mij).

Locatie: Amsterdam
Land: Nederland

Kenteken: PF-400-Z
Merk/model: ASTON-MARTIN DB11
Datum toelating: 16-06-2017
Originele kleur: GRIJS
Carrosserie: coupe
Brandstof: Benzine
Vermogen: 609 pk
Nieuwprijs: 307.641 Eur. (59.540 Eur. BPM)5 Reacties:

hhitalia september 7, 2018 om 08:34 # | Report | Reply

Klopt, ik zag deze zelfde laatst bij Ajax, en carspotter @jeppie had ‘m bij de Hema zien staan, maar we weten niet wie de eigenaar is. Maar inderdaad een prachtige bolide!
https://www.autojunk.nl/2018/08/db11-ajax

jeppie september 7, 2018 om 14:37 # | Report | Reply

@hhitalia: ja ik heb geen idee. Zou ook gewoon een rijkaard kunnen zijn

joepbouwman januari 1, 2019 om 20:33 # | Report | Reply

@hhitalia: ik weet niet of je insta of snapchat heb maar voeg me toe: joepbouwman
Dan laat ik je wat leuke filmpjes van deze auto zien

ikleesookoverautos september 7, 2018 om 09:25 # | Report | Reply

Mooi verhaal. Is het nu wel of niet met gele remklauwen?

victorbaarn september 7, 2018 om 13:17 # | Report | Reply

@ikleesookoverautos: wel met geel

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.