FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Automobilist heeft schijt aan invoegert

rubenpriest Gepost op 11-10-2018 om 11:42 7.414 views | 31 reacties

Opzouten..


31 Reacties:

duckmefaddy oktober 11, 2018 om 15:39 # | Report | Reply

Volgens mij heeft die kerel punaises als lenzen in gedaan vanmorgen

lekkaah oktober 11, 2018 om 15:44 # | Report | Reply

@duckmefaddy: mwa, dat zal wel zo’n babyboomert/muts zijn die t verdomd om te gaan spiegelen “ze zien mij toch wel invoegen en wachten maar..”

deeberton oktober 11, 2018 om 15:47 # | Report | Reply

Jammer dat de mazda rijder van die nutteloze principes heeft. Wat voor invloed heeft het op jouw leven als je deze gluipert gewoon even voorlaat. Lijkt wel op zo’n Nederlander

skinnybmw oktober 11, 2018 om 16:05 # | Report | Reply

@deeberton: Helemaal mee eens. Mensen maken fouten of rijden daar voor ‘t eerst en wil graag linksaf. Krijg je zo’n intolerante klootzak die je er niet tussen wil laten. Zie het veel te veel in het NL’se verkeer. Nederland tolerant? In het verkeer i.i.g. niet…heb eens wat meer liefde voor de medemens. En ja, er zitten ook klootzakken bij die voor willen dringen, klopt helemaal…zie het vooral bij invoegen/wegversmallingen. Regel is maximaal asfalt dus doorrijden tot het eind en dan invoegen en niet al in het begin zodat je iedereen ophoudt. En ruimte geven bij de andere partij en dat gebeurt veel te weinig!

ty5500 oktober 11, 2018 om 16:17 # | Report | Reply

@skinnybmw: Vind het dubbel. Ik laat ook meestal iedereen tussen ook al rijden ze op het verkeerde vak tot pal voor het licht ( dit is niet ritsen gezien het vak van hun niet wegvalt!). maar je ziet dan toch altijd auto’s je vak verlaten om wat verder voor te steken. En als je je toch vergist van vak, bijt dan effe op je tanden en rijdt dan gewoon rechtdoor en neem de volgende afslag/afrit. Sommige mensen zullen alles doen voor hun afrit zoals vrachtwagens de pas afsnijden ongeacht de verkeersregels met allerhande gevaarlijke situaties tot gevolg. Maar 75% van dergelijke auto’s heeft zich niet vergist maar steekt bewust voor

bogey oktober 11, 2018 om 23:54 # | Report | Reply

@ty5500: precies dat. Rij effe rond een hinder zo niemand. Verdraagzamer zijn moet iedereen, maar dwaas doen mag gerust wat minder.

melv oktober 11, 2018 om 16:55 # | Report | Reply

@skinnybmw: En juist die laatste regel kennen heel veel mensen niet… Laatst ook weer met invoegen op een provinciale 80 km/h weg. Rijbaan stond vast ivm stoplichten, mensen die op de invoegstrook echt letterlijk 1m na het puntstuk al beginnen met invoegen.. Op een invoegstrook van pak ‘m beet 50m ? Dus ik rij wel door tot het einde van de invoegstrook en wil daar invoegen, gaat die knuppel die achter mij zou gaan rijden opeens op t gas. En dan zie je hem in je achteruitkijkspiegel helemaal lijp worden dat ik toch gewoon invoeg…

notsobig oktober 11, 2018 om 19:11 # | Report | Reply

@melv: En je vergeet zelf een ander belangrijk punt bij het ritszen… Het gedeelte snelheid aanpassen op de baan waar je naartoe moet. Erlangs rijden tot het einde is dus ook niet de bedoeling….

acizane80 oktober 12, 2018 om 02:47 # | Report | Reply

@notsobig: ik denk dat het juist wel de bedoeling is dat je bij het ritsen zo veel mogelijk rijbaan gebruikt om vlot verkeer mogelijk te maken.

acizane80 oktober 12, 2018 om 02:48 # | Report | Reply

@notsobig: met aangepaste snelheid dst wel.

notsobig oktober 12, 2018 om 07:12 # | Report | Reply

@acizane80: Dat is dus precies wat ik zeg, hele baan gebruiken maar wel met aangepaste snelheid. Dus dezelfde snelheid als de baan waar je naar toe moet. Dus niet met 50 langs een stilstaande / stapvoets rijdende baan rijden, maar in dat geval ook stilstaan / stapvoets…
Die hoorde er ook nog bij, maar die vergeten iedereen, omdat dat hun niet zo goed uitkomt….

powerofdreams oktober 12, 2018 om 20:13 # | Report | Reply

@notsobig: Precies! Zelfde snelheid als de ‘volle’ strook.

mercedesbenze350cdi oktober 11, 2018 om 20:41 # | Report | Reply

@skinnybmw: sommige mensen zijn zo onzeker, die ritsen pas als ze ontzettend veel ruimte hebben, zoveel dat degene achter ze nog ff probeert mee te flitsen. En dat is nu weer net niet de bedoeling van ritsen en ook erg storend gedrag.

Barryyy oktober 11, 2018 om 16:23 # | Report | Reply

@deeberton: bij mag iedereen er tussen waarvan ik denk dat het een vergissing is. Als ik zie dat je het expres doet om ‘net even meer auto’s in te halen’ kom je er bij mij echt niet tussen. Twijfel ik, dan laat ik diegene ertussen. Ik wil ook graag naar huis, dus wie is die persoon (die het expres doet) om dit zo te doen?

kevindb oktober 12, 2018 om 09:37 # | Report | Reply

@Barryyy: 100% eens, vorige week nog een Tesla 2 auto’s achter mij stond en er was een stukje lege ruimte op de linkerbaan die 50m verderop eindigt dus de Tesla stond al op de goede baan om gewoon door te rijden, maar meneer dacht o ik kan nog 2 auto’s inhalen en er dan snel tussen. Hij wou voor mij invoegen terwijl ik op 1,5 meter achter mijn voorganger reed. dat is geen gat waar een tesla in past dus dan krijg je van mij ook die ruimte niet..

trust oktober 11, 2018 om 19:34 # | Report | Reply

@deeberton: als je verkeerd rijdt dan rij je maar lekker om en ga je niet andere weggebruikers hinderen, zo doe ik het in iedergeval. Dit lijkt meer op een gevalletje file omzeilen, iets wat ik dagelijks genoeg meemaak. misschien moet ik het filmpje nog een keer kijken maar het leek een doorgetrokken streep?

monkhorst oktober 11, 2018 om 15:59 # | Report | Reply

Wat een fijne film!

Jantje_555 oktober 11, 2018 om 16:02 # | Report | Reply

nog even vluchtmisdrijf plegen bovenop!

vinox oktober 11, 2018 om 16:09 # | Report | Reply

Wat grappig dat iedereen het hier lijkt op te nemen voor die arme stumpert die er nog tussen moet. Ochot ochiere. Als je elke dag een erg rot knooppunt doet op de snelweg dan zie je dat dit structureel gedrag is van sommige mensen, ik heb zelfs een keer twee keer in de week dezelfde knuppel het zien doen. Ik laat ze er tussen hoor, ik ga er niet gefrustreerd van rondlopen, maar ik vind het puik van die jeep dat die het lef heeft om wat lak op te offeren hieraan, want stiekem dromen we allemaal om dat ook eens een keer te kunnen doen 🙂

ty5500 oktober 11, 2018 om 16:19 # | Report | Reply

@vinox: klopt, als je dagelijks in grootsteden rondrijdt weet je dat het % van de auto’s die zich ‘vergist’ hadden en dan gewoon wilt invoege beperkt is en de kans groot is dat hij iets ervoor bewust van vak is veranderd.

jvdberg oktober 11, 2018 om 22:35 # | Report | Reply

@vinox: Ben wel beetje met die stelling eens, maar vooral in relatief snel rijdend verkeer, maar bij file vorming – dus traag verkeer – gooi ik hem na een poosje met knipperlicht erlangs te hebben gereden mijn auto er gewoon in, eigenlijk remt iedereen dan wel af. Dat lijkt asso, maar kom op zeg, dan dwing ik t het wel af, 100% stop garantie in NL hoor.

lithiumion oktober 11, 2018 om 16:14 # | Report | Reply

Die Celica aan de rechterkant, wat is dat nog steeds een gave wagen zeg!

BrutaalAapje oktober 11, 2018 om 19:00 # | Report | Reply

@lithiumion: Mooie spot. idd lekker bak!

fordnut oktober 11, 2018 om 16:22 # | Report | Reply

De Mazda staat eerst aan het einde van de file stil, trekt dan weer op om hem er vervolgens tussen te beuken. Hij verandert van rijbaan dus hij moet uitkijken. Als ik zo iemand in mijn spiegel aan zie komen laat ik echt geen gaatje vallen.

theghost oktober 11, 2018 om 16:25 # | Report | Reply

@Fornut Precies, zo’n lamlul moet maar gewoon achteraan aansluiten… al zou ik de lak van mijn auto er ook niet zomaar voor opofferen!

desjonnies oktober 11, 2018 om 16:54 # | Report | Reply

Doet me erg denken aan de gemiddelde Nederlandse verkeers situatie.

Gulli oktober 11, 2018 om 17:26 # | Report | Reply

“Mijn knipperlicht staat aan dus ik mag van baan veranderen”

dailydriver oktober 11, 2018 om 18:18 # | Report | Reply

What was he thinking..!!🤔

ikleesookoverautos oktober 11, 2018 om 19:25 # | Report | Reply

Dit is toch geen invoegen?

Davion oktober 11, 2018 om 20:10 # | Report | Reply

Hij komt uit de file, steekt iedereen voorbij en verwacht dan vlak voor het licht er tussen gelaten te worden, de kansenparel hier is die kerel die er tussen wilt, al dat ik ook mijn lak er niet voor zou opofferen geef ik de Mazda rijder groot gelijk.

autopetje oktober 12, 2018 om 10:27 # | Report | Reply

Nou…… ik zie gewoon iemand netjes zn knipperlicht aanzetten en invoegen want er is wel degelijk een gat. Ik zie ook dat iemand bewust een auto ramt om zijn echo te strelen. Brutaal invoegen of bewust een auto rammen. Ik weet wel wat erger is.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.