FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Ford Explorer Limited


racingr Gepost op 06-10-2018 om 13:45 350 views | 3 reacties

Bezig met een roadtrip door Colorado - Utah - Nevada in deze Ford. Heerlijke wagen voor de afstanden die we afleggen, goed overzicht en lekkere zit. Nog niet moe uitgestapt. Daarbij heb je ook alle ruimte, echt een grote wagen. De 20 inch velgen vallen ook niet op, eerder weg. Voor het vergelijk ook een foto erbij naast een Golf, dan zie je toch wel het verschil met de Europese auto’s. Alleen niet echt te spreken over de automaat, soms schokkerig, te laat terugschakelen op de cruise control in de bergen. Maar we gaan nog genoeg lol beleven de komende weken, ook nog even kijken of we ergens de 4x4 standen kunnen testen.3 Reacties:

robert110 oktober 6, 2018 om 18:54 # | Report | Reply

En hoeveel automobilisten denken dat je van de politie bent?

racingr oktober 6, 2018 om 23:41 # | Report | Reply

@robert110: Haha, ze gaan nog niet aan de kant. Maar je ziet ze idd nog het meeste met stickers en lichten op het dak

uselessguy oktober 7, 2018 om 02:53 # | Report | Reply

Gaaf! Heb afgelopen zomer voor 3 weken zn grotere broer gehuurd, de expedition. Wat een geweldig fijne wagen was dat zeg, zo heb je ze helaas niet in nederland. De ervaring betreffende de automaat in combinatie met de cruise control had deze ook last van, liep niet helemaal top… Dat was echter ook het enige minpunt!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.