FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Garagemeneer beschadigt auto, ontkent

rubenpriest Gepost op 28-11-2018 om 11:12 7.129 views | 22 reacties

Dashcam heeft alles vastgelegd

Land: Verenigd Koninkrijk


22 Reacties:

ardonjr november 28, 2018 om 13:41 # | Report | Reply

Spannend tot het einde..

unknown32 november 28, 2018 om 13:50 # | Report | Reply

Garagist? Gangster bedoel je…

toniominestrone november 28, 2018 om 13:51 # | Report | Reply

Beun de Haas, tot ziens en de mazzel!

rufctr01 november 28, 2018 om 14:24 # | Report | Reply

@toniominestrone: helaas geen beun de haas, een normale garage bedrijf in UK!

bmw2coupeeigenaar november 28, 2018 om 14:05 # | Report | Reply

Wat een crimineel. Integriteit is ver te zoeken, zoals bij de meeste monteurs in mijn beleving het geval is.

420d november 28, 2018 om 14:14 # | Report | Reply

Nu heb ik ook zo’n dashcam maar mijn BMW dealer trekt gewoon de stekker er uit als die bij de garage staat.. de monteurs vonden het niet zo fijn namelijk was het verweer…

Top voor die eigenaar dat hij keihard bewijs heeft… anders wordt het een dappere je gelijk te krijgen. naughty naughty garage owner )

civicfk3 november 28, 2018 om 14:20 # | Report | Reply

@420d: Daarom heb ik 1 die er niet uit kan getrokken worden.

420d november 28, 2018 om 14:58 # | Report | Reply

@civicfk3: ok en welk merk en type is dat? Ik wil de huidige tzt toch vervangen.. eeuh heb nu enkel voor een dashcam ) en vaak gebeurd de ellende toch van achteren

rufctr01 november 28, 2018 om 14:26 # | Report | Reply

@420d: dat hoeft de garage bij mij niet te doen.
Je kunt beter een dashcam nemen waar je de stekker niet uit kunt halen, anders lijm je het er in!

kirdian november 28, 2018 om 14:34 # | Report | Reply

@rufctr01: dan plakken ze hem wel af

420d november 28, 2018 om 15:00 # | Report | Reply

@rufctr01: ik heb ook aangegeven dat ik hier niet van gediend ben en sindsdien is het niet meer gebeurt (denk ik)

ewoudhoed november 28, 2018 om 17:28 # | Report | Reply

@420d: er is voor beide wat te zeggen toch? Tijdens het verrijden van de auto snap ik dat je als klant wilt kunnen zien wat er gebeurd. Echter is een monteur filmen (met geluid) tijdens zijn werkzaamheden natuurlijk niet prettig. Ik zou tijdens mijn werk ook niet constant gefilmd (al dan niet met geluid) willen worden. U wel?

Esprit_de_Flandre november 28, 2018 om 19:56 # | Report | Reply

@420d: Ik vraag me af hoe het zit met privacy-wetgeving als je auto mensen gaat filmen in een garage.

Ik snap wel dat je dat wil hoor, om zeker te zijn dat er geen domme dingen gebeuren, of dat ze geen 2h werk aanrekenen, terwijl ze er een kwartiertje aan bezig geweest zijn (zoals in dat NL’s consumentenprogramma waarvan de naam me ontglipt).

Maar ik vraag me af, als het er op aan komt, als ze het voor de rechtbank trekken, of jij dan niet een veroordeling riskeert voor het schenden van de privacy, of misschien zelfs voor industriële spionage…

desjonnies november 28, 2018 om 14:30 # | Report | Reply

Ik dacht ff de reïncarnatie van Marchionne te zien..

taxitom2 november 28, 2018 om 15:42 # | Report | Reply

Ophangen aan de hoogste boom…..

RRRobert november 28, 2018 om 17:55 # | Report | Reply

Een zakelijke relatie van me had iets soortgelijks met z’n leaseauto, die was uitgerust met een GPS tracker. Hij had de auto bij een verhuurder gestald omdat hij een bestelauto nodig had. En terwijl hij daarmee onderweg was, gaf de tracker-app op de telefoon aan dat er óók met z’n leaseauto werd gereden. Eerst werd er nog glashard alles ontkent, maar dit was dus ook niet meer vol te houden door de dader. Die autoverhuurder is sindsdien dus een klant definitief kwijt.

jeroen82 november 28, 2018 om 18:57 # | Report | Reply

@RRRobert: Ook zoiets gehad toen ik voor werk een week in het buitenland zat, vrienden van mij hadden mijn auto meerdere keren enorm hard en asociaal zien rijden terwijl ze wisten dat ik in het buitenland zat. Garage was/is een familiebedrijf uit Nieuw-Beijerland, maar toen ik de vader/eigenaar ermee confronteerde werd ik voor leugenaar uitgemaakt want “Nee hoor, mijn jongens doen zoiets niet”. Mijn vader en ik waren vaste klant, met de nadruk op waren…

alcantara november 28, 2018 om 21:47 # | Report | Reply

@jeroen82: Was het wel jouw auto(jouw kenteken)? En wat is hard en asociaal?
Sommigen vinden dat al als je 60 rijdt op een 50km weg.
Dat meerdere vrienden hem ‘meerdere keren’ tegen kwamen en daarbij steeds konden constateren dat er asociaal gereden werd klinkt ook wel erg onwaarschijnlijk. Want als je een auto tegenkomt zie je hem vaak maar een paar secondes rijden, of hebben ze hem echt dagelijks bij die garage opgewacht tot hij ging rijden om dan te achtervolgen ofzo.

alcantara november 28, 2018 om 21:49 # | Report | Reply

@jeroen82: Dus ja kan me voorstellen dat dat verhaal ook niet echt overtuigend overkwam bij die garage…

f31bmw320d november 28, 2018 om 23:06 # | Report | Reply

@alcantara: nu doe je zelf ook een aantal aannames, zo hoef ik maar heel kort naar een ‘bekende’ auto te kijken om die te herkennen. Denk dat er wel meer mensen zijn die dat hebben. Bovendien kan het ook nog een erg herkenbare auto zijn. (Wat inderdaad net zo goed aannames zijn)

alcantara november 28, 2018 om 23:24 # | Report | Reply

@f31bmw320d: Nog eens mijn tekst doorgelezen, maar zie eerlijk gezegd geen één aanname die ik doe. Zet enkel mijn vraagtekens bij een paar constateringen.
Kun je aangeven welke aannames je bedoelt?

Verder heb ik totaal niet dat ik heel snel een ‘bekende’ auto herken, als het hetzelfde model en kleur is en ik rij er zelfs achter dan weet ik niet eens of het ook daadwerkelijk degene is die ik denk dat het is (kentekens onthou ik niet). Zo reed ik laatst achter een zwarte Mk7 GTI en dacht dat dat misschien een maat van me kón zijn met diezelfde auto, bleek uiteindelijk ook te zijn toen ik hem voorbij reed.
Vind het knap dat jij dat onderscheid tussen 2 dezelfde auto’s zo snel kunt maken, waaraan zie je dat behalve het kenteken?

ikleesookoverautos november 29, 2018 om 01:56 # | Report | Reply

@alcantara: je kan dat herkennen aan een stickertje, dealerplaat, velgen, frutsels aan de achteruitkijkspiegel, schades, kinderzitje, rijstijl, zithouding, spoiler etcetera

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.