FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Migranten in auto's op transport

autoblogger Gepost op 08-12-2018 om 9:43 5.265 views | 30 reacties

Check dit, een truck langs de E40 in Westkerke (Oudenburg). De deuren van de nieuwe wagens staan her en der open en de beelden tonen hoe transmigranten uit de wagens hangen. De migranten kropen blijkbaar ongemerkt in de auto's in de hoop zo Engeland te bereiken. De beelden zijn gemaakt door de Nederlandse trucker Ingo van Leeuwen, met zijn dashcam. Het is overigens geen nieuw fenomeen. De politie betrapte eerder al verschillende transmigranten die op deze manier in gloednieuwe wagens kropen.

Met dank aan Camiel voor de tip!

Locatie: Westkerke
Land: België


30 Reacties:

awesome december 8, 2018 om 10:31 # | Report | Reply

Dit zijn gewoon klanten die hun auto bij de fabriek hebben opgehaald hoor. Niets aan de hand mensen.

asmulders december 8, 2018 om 12:05 # | Report | Reply

@awesome: Waarvan er een een scheet heeft gelaten?

harald111 december 8, 2018 om 10:40 # | Report | Reply

Best een raar fenomeen: vroegâh kreeg je korting op het afhalen van je auto bij de fabriek omdat je ze het transport uitspaarde; tegenwoordig betaal je juist €1000 – €1500 éxtra voor zo’n ‘privilege’…

alcantara december 8, 2018 om 10:40 # | Report | Reply

Dit is toch geen Transporter?

granlusso december 8, 2018 om 10:46 # | Report | Reply

Vrij bizar dat ze ook de deuren openhouden. Lekker veilig. Ik ga me niet mengen in de discussie wie van dit soort immigranten wel of niet toegang tot Europa zou moeten krijgen, maar ik hoop oprecht dat dit soort taferelen een keer ophouden.

Dizono december 8, 2018 om 10:48 # | Report | Reply

@granlusso: Deze vluchten juist Europa uit 😉

fouadski december 8, 2018 om 10:49 # | Report | Reply

@Dizono: 😂😂😂

acizane80 december 8, 2018 om 11:36 # | Report | Reply

@Dizono: dat zijn de goei

bmwfreak038 december 9, 2018 om 19:03 # | Report | Reply

@Dizono: jij gelooft ook nog in de Sint zeker?

Gulli december 8, 2018 om 11:26 # | Report | Reply

@granlusso: het zijn nou niet bepaald de meest intelligente lui volgens mij. Valt niet op hoor jongens.

JanC december 8, 2018 om 11:34 # | Report | Reply

@Gulli: Waarschijnlijk wisten ze niet dat Nissan in het VK gebouwd worden, maar merkten ze al snel dat deze truck niet naar het VK ging en hoopten ze zo dat de trucker zou stoppen.

inlandnavigator december 8, 2018 om 11:34 # | Report | Reply

Ze zijn gewoon aan het testen hoe ze (net als Ford) de nieuwe-auto-geur kunnen verminderen

RRRobert december 8, 2018 om 11:39 # | Report | Reply

Ik heb grote moeite met dit soort ‘vluchtelingen’. Als ze écht op de vlucht waren accepteerden ze het asiel in het eerste land waarin ze aankomen. Maar nee, ze willen een ‘vrije keuze’ om naar het VK te gaan.

Bizar trouwens, dat die hele Brexit is juist vooral ingegeven door deze ‘migratie’. En straks hebben ze die migranten hard nodig om de productie nog draaiende te houden.

dirkv december 8, 2018 om 12:12 # | Report | Reply

@RRRobert: Ik snap wel dat migranten zo graag naar de UK willen.
Iedere migrant die voet op Engelse bodem zet kan wettelijk niet meer uitgezet worden.

marcus december 8, 2018 om 17:57 # | Report | Reply

@dirkv: Bullshit… De Home Office stuurt vluchtingen terug als ze uitgeprocedeerd zijn. Elk vliegveld heeft een centrum voor uitgeproduceerde asielzoekers en vaak gaan ze met begeleider op commerciele vluchten mee. Heb regelmatig in Gatwick moeten wachten bij personeels ingang omdat er vluchtelingen door moesten (als die er door gaan mogen er geen andere mensen / voertuigen tegelijk in de sluis).

goodvibrations december 8, 2018 om 12:16 # | Report | Reply

@RRRobert: was het maar waar.. Immigranten “binnenhalen” voor productie is niet moeilijk hoor.. Kun je ook nog de kwaliteit kiezen die je wenst.. In de Emiraten doen ze het decennia al. Geen werk meer? Dan is de werkgever verplicht je weer op een vlucht terug te zetten. Werkt prima. Geen getraumatiseerde/doorgedraaide oorlog figuren, of mensen zonder enige werk ethiek… Besef dat de meeste al voordat ze hier komen schijt hebben aan het westen dat alle ellende in hun ogen veroorzaakt heeft… (en wellicht hebben ze een punt). Maar daardoor krijg je ze nooit mee in ons gedachtengoed.. Helaas..

marcus december 8, 2018 om 17:59 # | Report | Reply

@RRRobert: Brexit heeft het over immigratie, maar de meeste ‘Brexit’ gebieden liggen in gedeeltes van het land met weinig immigratie. Toevallig zijn dit ook de gebeiden die al arm waren voor het austerity beleid en nu nog armer zijn. Strakt worden de uitkeringen ook nog gereorganiseerd (universal credit) en dan gaan die mensen weer een klap krijgen.

dracae december 8, 2018 om 19:08 # | Report | Reply

@RRRobert: Ik geef Nederlandse les aan migranten en daaronder zijn ook vluchtelingen. Wat opvalt is dat bijna allemaal redelijk Engels praten. Dat lijkt me dan ook één van de belangrijkste redenen om naar GB te willen gaan wat betreft hun eindbestemming.

Het is gewoon makkelijker als je de taal al (een beetje) kent.

bmwfreak038 december 9, 2018 om 19:05 # | Report | Reply

@dracae: als ze al Engels kunnen dan moeten de alarmbellen toch gaan rinkelen, 9 van de 10 zijn gewoon economisch vluchteling.

Volvo_440_turbo december 8, 2018 om 12:27 # | Report | Reply

Na dat ik mijn Volvo 480 turbo kapot heb gereden heb ik bijgeklust voor een andere auto te kopen en drie jaar aan vluchtelingen lesgegeven, de meeste waren gewoon gelukzoekers hoor, die niet vluchtte voor de oorlog in hun land, wel voor de economische situatie, op zich wel vriendelijke gasten, daar niks van. Toen ik vroeg, na hun vertrouwen gewonnen te hebben, wat ze met de opgedane kennis bij mij wilden doen? Van het OCMW leven en in het zwart gaan bijklussen natuurlijk was hun antwoord in koor. 1 van die gasten had een mensensmokkelaar 10000 euro betaald om hier te raken, dus kan je je wel inbeelden hoe kapitaalkrachtig degenen zijn die hier raken en dat de échte sukkelaars die geholpen moeten worden nog ginder zitten of in een buurland. Als ik dat extreem links eens vertelde, jamaar, die heeft daar een lening voor aangegaan, nou, zoiets geloof je zelf toch niet? Wie geeft er nu een lening aan iemand die dat nooit zal terugbetalen? Soit dit gezegd zijnde, niks tegen die mensen, een van mijn beste maten is een oorlogsvluchting die ik geholpen heb om Belg te worden, maar die gast is een schoolvoorbeeld voor al die anderen die tonen zoals op deze video hoe het niet moet, maar da’s een ander verhaal…

dracae december 8, 2018 om 19:14 # | Report | Reply

@Volvo_440_turbo:

Tja.. ik geef dus al meer dan 8 jaar les aan ‘buitenlanders’ en mijn ervaring is anders, namelijk dat het een heel gemêleerd gezelschap is. Wat betreft de vluchtelingen geld hetzelfde. Er zitten zeker ook gelukszoekers tussen, maar de grote meerderheid bij mij in de klas is echt gevlucht. Je hoort de verschrikkelijkste verhalen, over Syrie, maar ook met betrekking to voormalige Afrikaanse kindsoldaten, onderdrukte homo’s uit Rusland en misschien wel het ergste Oeigoeren uit China.

Ik moet daarbij wel zeggen dat ik in het Noorden van NL woon en vooral les geef op hoger niveau, dat maakt vast uit.

Volvo_440_turbo december 8, 2018 om 19:57 # | Report | Reply

@dracae: het zijn degene met geld die in europa raken en niet overal is daar oorlog hoor, toen ik wat doorvroeg soms bleek hun verhaal vaak onsamenhangend, en inderdaad, hogergeschoolden die begrijpen sneller hoe het hier in elkaar zit,vaak zie je ze hier ook sneller een partner zoeken zodat ze hier kunnen blijven, goed gezien in feite. In mijn vriendenkring ken ik er zo minstens 3, allen werkend en onze taal sprekend. Dus zo kan het ook, maar kom eens horen wie van bijstand leeft en blijft leven hier? Van de cijfers zou je verschieten… btw, zo heb ik ooit van een knappe Fillipijnse met hoger diploma een aanzoek gekregen, waarbij ze niet ontkende dat dit was om hier te blijven… gelukkig niet op ingegaan, misschien had ik nu dan kinderen en een no-lifes auto, Caddy of zo moeten kopen…ok, een Octavia is niet veel beter, I know :s

alassad december 8, 2018 om 12:29 # | Report | Reply

Je zal maar de hele dag dit soort muziek aanhoren..

maotje december 8, 2018 om 14:51 # | Report | Reply

@alassad: 😂😂 echt he. Verschrikkelijk.

ghost december 8, 2018 om 17:30 # | Report | Reply

@alassad: nu snap ik hoe die truckers zo lang achter elkaar door blijven rijden en wakker blijven..

vwaudiporsche december 8, 2018 om 13:07 # | Report | Reply

Wacht nog een paar maanden, (onze) idiote Politici zijn volop bezig met het migratie pact goed te keuren, vooral in west Europa.pas dan breekt de HEL echt los.SORRY voor het niet autogerelateerd bericht

e550 december 8, 2018 om 13:34 # | Report | Reply

Waarom staan die auto’s niet op slot?

ukbob december 8, 2018 om 21:44 # | Report | Reply

@e550: hehe, dat vroeg ik me idd ook af! Bij de eerste auto die in beeld kwam dacht ik nog dat ze een ruitje ingetikt hadden.

Slimme snuiters ook…
Willen ze onopgemerkt blijven dan is deuren openhouden misschien niet een briljante zet.

johnwaters december 9, 2018 om 09:58 # | Report | Reply

En het inhaalverbod wordt door deze beroepschauffeur weer eens netjes genegeerd.

bmwfreak038 december 9, 2018 om 19:09 # | Report | Reply

@johnwaters: Haha dat gebeurt zó vaak

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.