FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Ruf Faszination Nurburgring

autoblogger Gepost op 17-12-2018 om 19:31 714 views | 1 reactie

De legendarische RUF CTR op de Nürburgring Nordschleife

Locatie: Nurburgring
Land: Duitsland


1 Reactie :

RRRobert december 17, 2018 om 22:14 # | Report | Reply

Uit de tijd dat een drone-camera nog gewoon een helikopter was, een on-board camera een apparaat van vijftien kilo op de schouder van een doodsbange camaraman op de achterbank en witte sokken in je veterloze instapschoenen nog gewoon mocht.

Verbazingwekkend hard werken en véél corrigeren trouwens, met je motor achter en aandrijving op de achteras, en geen abs, esp en allerlei andere hulpmiddelen aan boord. De grootte van je ballen en de hartslag in je keel was mede bepalend voor de rondetijd, for sure.

Briljant dit.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app