FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Bugatti Type 57 SC Atlantic


autoblogger Gepost op 04-03-2019 om 10:28 927 views | Geen reacties

De Type 57 SC Atlantic Coupé is niet alleen een van de legendes van Bugatti, maar misschien wel de beste. Slechts vier van deze auto's zijn gemaakt tussen 1936 en 1938. Drie van deze buitengewone coupés bestaan nog steeds. Ze worden beschouwd als de meest waardevolle auto's ter wereld.

“The Atlantic is among the icons in Bugatti’s long tradition. In terms of elegance, quality and performance, the coupé was unique in its time and is still unique today. A luxury super sports car. For us, it is both an inspiration and a commitment,” zegt Stephan Winkelmann, directeur van Bugatti. “Our current hyper sports cars Chiron, Chiron Sport and Divo continue this tradition in the modern age – in line with the spirit of Bugatti.“Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.