FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Autoblog @ Auto Shanghai 2019 (deel 6)

rubenpriest Gepost op 19-04-2019 om 18:55 1.147 views | 2 reacties

Lang, langer, langst. In China worden ontzettend veel auto's met een langere wielbasis verkocht. In deel 6 van Auto Shanghai komen onder andere lange auto's van Audi en Mercedes aan bod.

Locatie: Shanghai
Land: China2 Reacties:

9000cse april 20, 2019 om 06:23 # | Report | Reply

@Autoblog. Zowel op deel 5 als deel 6 over de Shanghai-show 0=nul reacties tot op dit moment!!! AB! Tel je knopen eens! Met alle respect voor Wouter, maar sturen jullie hem de halve wereld rond om iets te laten zien van een auto-show, waarop heel erg veel autonieuws te zien is en wat krijgen we? ¾ van de beelden zien we Wouter en de rest gaat op aan wandelgangen, Chinezen en Europese auto’s, die 10 cm langer zijn dan die we hier kennen. En dan ook nog op een manier, die pijn doet aan je ogen, vanwege alle ongecontroleerde bewegingen!
Ik zal beslist niet de enige zijn, die zich afvraagt hoe onprofessioneel dit overkomt. Als autoliefhebber wil ik op jullie blog het “nieuws” zien en niet overwegend beelden van de verslaggevert en wat wij in Europa als korte versie al kennen. Ooit zullen die Chinezen hun auto’s ook loslaten op onze markt en zoals ik op de summiere beelden nog heb kunnen zien, denk ik, dat wij ons nog zullen verbazen over hoever ze al gevorderd zijn. Volgens mijn bescheiden mening zou de aandacht hiernaar meer naar hebben moeten uitgaan dan naar Europese merken, die ons toch zullen worden voorbehouden.

boss1 april 20, 2019 om 14:10 # | Report | Reply

2 loempia en extra L kroepoek erbij hahah leuk

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.