FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Zo win je Junkyardrace 8!

b4ssie Gepost op 23-04-2019 om 10:25 172 views | Geen reacties

Met onze vierde Junkyardrace achter de rug kunnen wij eindelijk zeggen; Wij zijn winnaar in onze divisie! Met de Alfa (Lady Busso) hebben we een heel mooi resultaat neergezet van 3de van het veld en 1ste in onze divisie! De Fiat (Turbo Stella) heeft ondanks één onschuldig technisch mankement toch nog een 4de plaats in de divisie en 12de over all weten te behalen. Enorm veel lof voor de organisatie van de Junkyardrace en een bedankje voor alle mensen die hebben meegeholpen aan het project! En wederom een extreem grote dankbetuiging voor La Scuderia die ons niet alleen technisch maar ook strategisch over de finish hebben gekregen.


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app