FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Britse vs Amerikaanse Muscle


toyotafortuner Gepost op 24-05-2019 om 19:52 154 views | Geen reacties

De originele Aston Martin DBS, samen met een Pontiac Firebird 326 convertible. De Aston Martin vind ik ' ogen' als een Britse musclecar. Met zijn sexy voorkomen. De DBS is voorzien van een 4 liter zes-in-lijn motor met 280pk. Qua rauwe kracht, komt de dakloze Vuurvogel goed mee: een 5.3 liter V8 met 250pk. T scheelt 30pk. Beide wagens vind ik er goed uit zien. De DBS is natuurlijk gehuld in het groen. Terwijl de Firebird een rode lak combineert met een rood interieur. En voor de verandering, vind ik zijn velgen niet verkeerd staan: gewoon nette 15"ers van American Racing. Want imo kun je makkelijk fout gaan met American Racings: te grote velgen, of de spaken die te groot zijn. Of een combi van die 2. Voor welke musclecar ga jij? Op het Nationaal Oldtimerfestival

Locatie: Zandvoort
Land: Nederland

Kenteken: AM-16-85
Merk/model: PONTIAC FIREBIRD
Datum toelating: 02-01-1967
Originele kleur: ROOD
Carrosserie: cabriolet
Brandstof: Benzine
Vermogen: 250 pk
Nieuwprijs: Onbekend

Kenteken: DZ-41-67
Merk/model: ASTON MARTIN DBS
Datum toelating: -
Originele kleur: GROEN
Carrosserie: coupe
Brandstof: Benzine
Vermogen: 286 pk
Nieuwprijs: Onbekend


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app