FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: De originele DBS


toyotafortuner Gepost op 21-05-2019 om 20:18 342 views | 3 reacties

Niet de nieuwe Superleggera. Niet de DB9 broertje. Maar de originele Aston Martin DBS, was te aanschouwen op het Nationaal Oldtimerfestival! Opvallend genoeg stond ie naast een Pontiac Firebird cabrio. Waardoor ik me besefte, hoe de oude Astons er (aardig) uitzagen als Britse musclecars. Sure, die Astons klinken ' beschaafder'. Maar imo is de gelijkenis, qua looks, aardig treffend.

Locatie: Zandvoort
Land: Nederland

Kenteken: DZ-41-67
Merk/model: ASTON MARTIN DBS
Datum toelating: -
Originele kleur: GROEN
Carrosserie: coupe
Brandstof: Benzine
Vermogen: 286 pk
Nieuwprijs: Onbekend


3 Reacties:

mats106rallye mei 21, 2019 om 23:54 # | Report | Reply

Och wat een schitterende auto, en wat staat hij er netjes bij!!!

Alfarobert mei 22, 2019 om 09:15 # | Report | Reply

Dit is dus echt nog met de hand gemaakt he. Nieuw spatbord nodig? Moeten ze met de hand en engels wiel een nieuwe maken. Door deze prachtige Aston ben ik in de jaren ’80 fan geworden.Had er toen 1 achter me rijden op de Padangstraat in Enschede. Wilde proberen om hem te laten stoppen om die mooie auto beter te kunnen bekijken maar eigenaar sloeg snel af een zijstraatje in.

jeppie mei 22, 2019 om 09:24 # | Report | Reply

Best kleurtje

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app