FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Fotoshoot VW Golf Cabrio en nog twee andere auto's!


denaamisbas Gepost op 07-05-2019 om 10:47 635 views | 7 reacties

Ik had gisteren een foto geüpload van de fotoshoot met een rode Volkswagen Golf Cabrio. Veel reacties gekregen over de auto, positief maar ook negatief.

Ik zal meteen duidelijk zeggen dat dit geen auto is om hard mee te scheuren is ofzo, hij trekt goed door maar is grotendeels gewoon voor de show. Het is een project, dus niet alles is perfect. Er wordt nog aan gewerkt. Ik vind deze auto persoonlijk echt vet maar er zullen ook mensen zijn die 'm niet mooi vinden.

Ik ben persoonlijk ook geen fan van de stickers op de zijkant van de blauwe Golf Cabrio. De BMW is hetzelfde verhaal als de rode Golf, er wordt nog aan gewerkt en zal niet perfect zijn voor sommigen van jullie.

Op instagram zijn op mijn account nog meer foto's te vinden van andere shoots met auto's.

Instagram: bas.fotografie

Graag respect houden voor de eigenaar.

Groetjes.

Locatie: Apeldoorn-en-Twello-
Land: Nederland

Kenteken: LT-BL-96
Merk/model: VOLKSWAGEN GOLF CABR. 55 KW E2
Datum toelating: 13-07-1995
Originele kleur: ROOD
Carrosserie: cabriolet
Brandstof: Benzine
Vermogen: 75 pk
Nieuwprijs: Onbekend7 Reacties:

denniss00 mei 7, 2019 om 13:22 # | Report | Reply

Helaas maar 1 foto geüpload, maar ik moet zeggen dat de foto en de auto er helemaal niet gek uitzien! Ben wel benieuwd naar de rest van de serie!

denaamisbas mei 7, 2019 om 13:26 # | Report | Reply

@denniss00: nu je het zegt, ik had meerdere foto’s geüpload. Op mijn instagram staan volgens mij meerdere foto’s. als je geen instagram hebt, stuur me dan even een mailtje dan mail ik je de foto’s die ik had geüpload! [email protected]

emping mei 7, 2019 om 18:49 # | Report | Reply

@denaamisbas: upload ze gewoon hier.

romeoalfa mei 7, 2019 om 14:43 # | Report | Reply

Showauto? Showen hoe het vooral niet moet.

carspotssnl mei 7, 2019 om 18:29 # | Report | Reply

Andere splitter en zonder Gti badge nu?

emping mei 7, 2019 om 19:25 # | Report | Reply

Ik zie geen blauwe met stickers…

denaamisbas mei 8, 2019 om 09:32 # | Report | Reply

@emping: ik had meerdere foto’s geüpload alleen deze staan er niet bij helaas. ik zal ze binnenkort opnieuw uploaden.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.