FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Bejaarde Blauwe Bentley


toyotafortuner Gepost op 06-06-2019 om 20:42 209 views | 2 reacties

Deze stijlvolle en blauwe Bentley uit 1950 liet zich zaterdag zien, tijdens Unexpected Wheels in Amstelveen. Volgens het RDW, is dit een 2-deurs Mark VI. Ik ga er vanuit dat dit echter niet zomaar een Mark VI is, aangezien Bentleys uit deze tijd vaak naar de coachbuilder gingen. Wie weet wie deze RHD Bentley heeft aangepast?

Locatie: Amstelveen
Land: Nederland

Kenteken: AR-71-93
Merk/model: BENTLEY MARK VI
Datum toelating: 30-06-1950
Originele kleur: BLAUW
Carrosserie: coupe
Brandstof: Benzine
Vermogen: 136 pk
Nieuwprijs: Onbekend2 Reacties:

sammeke juni 6, 2019 om 22:08 # | Report | Reply

Stond bij deze oude Bentleys de naam van de coachbuilder niet in het raam gezet?

jdonker juni 7, 2019 om 11:12 # | Report | Reply

Klopt dit type werd vaak als rolling chassis verkocht (motor, chassis, ophanging en stuurinrichting) en dan naar een coachbuilder gebracht om te worden voorzien van een koets. Vaak staat de naam ergens tegen schutbord of op de dorpel. Een 2 deurs zie je niet zo vaak. Mooie spot

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.