FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: BMW F31 330D Mineral Grey


silenro Gepost op 09-06-2019 om 21:32 1.027 views | 6 reacties

Hierbij weer eens een update van een Autoblogmember die vooral veel meeleest en het leuk vind jullie bij tijd en wijle op de hoogte te houden van mijn wagenpark.

Ik zal beginnen met een heel klein stukje automobiele historie.

In 2009 serieus begonnen op auto gebied met de aanschaf van een Volkswagen Golf TDI. 7 jaar in mijn bezit gehad en eigenlijk helemaal OEM gemaakt. Een wolf in schaapskleren met bijna 180pk en krap aan 400nm op iets meer als 1200kg.

Daarna voor mijzelf en de vrouw een Audi A3 Sportback. Deze was eigenlijk al heel erg compleet en naderhand opties opbouwen naar eigen smaak is helaas een erg dure hobby bij Audi, dus in de 3 jaar dat ik er mee hebt gereden is er op het onderhoud, wat kleine codeerdingen en een chiptuning na niets aan gebeurd.

Maar aangezien de Audi toch niet echt het wauw gevoel gaf wat ik bij mijn oude Golfje wel had, in een doldwaze bui samen met mijn broertje een Golf MK4 .:R32 gekocht. Handbak, grijs leer/alcantara interieur, Bilstein B16 schroefset, SuperSprint uitlaat.. Echt helemaal top. Maar om een lang verhaal kort te maken: te klein voor het gezin en te weinig tijd om er alleen mee te rijden.

Dus toen mijn vrouw van werkgever veranderde en een stuk dichterbij huis ging werken, is besloten om de A3 en de .:R32 op te ruimen en een kleine stadsauto (is een Fiat 500 geworden) en een grotere gezinsauto terug te kopen. Nou zat ik 3 jaar geleden al te kijken naar een Dreier, maar mijn vrouw wilde er niet mee gaan rijden. Nu zij haar 500 had, heb ik de kans gegrepen en een 3-serie gekocht.

Aangezien ik met de A3 al redelijk verwend was v.w.b. opties en vermogen, wilde ik zeker niet achteruit gaan. Nou dat is redelijk gelukt denk ik met deze auto.

Het is een BMW F31 330D in ///M-Sport uitvoering. Voorzien van alle fijne goodies als ///M-Sport exterieur/ onderstel/ interieur, Sport automaat met flippers achter het stuur, Panoramadak, navigatie Professional, Head-Up display, Harman Kardon audio, elektrisch verstelbare stoelen, standkachel, etc, etc.

Dus nu een tijdje gaan genieten van het echte Freude am Fahren. En wat rijd dat goed zeg z’n Bimmer .. :)6 Reacties:

kennone juni 9, 2019 om 23:02 # | Report | Reply

Fijne auto lijkt mij👌🏼

creative juni 10, 2019 om 10:15 # | Report | Reply

Nice

jochem99 juni 10, 2019 om 11:44 # | Report | Reply

Erg mooi uitgevoerd, fijne auto! Ik zou persoonlijk de matte grill die er nu in zit vervangen voor een origineel zwart exemplaar, die zijn hoogglans i.p.v. mat. De auto is verder zo dik origineel uitgevoerd, die verdient een originele performance grill!

silenro juni 10, 2019 om 13:55 # | Report | Reply

@jochem99: grill word inderdaad nog aangepast, net als de uitlaat sierstukken. Voor de rest vind ik het aan de buitenkant al helemaal naar mijn zin zo.

wimbraber juni 10, 2019 om 17:52 # | Report | Reply

Hele strakke wagen! Heb zelf ook, welliswaar een oudere versie, een 330Cd van 2003, die M57 blijft zo’n lekker smeuig blok, met een heel mooi geluid.
Die ZF 8 bak is ook zo vreselijk goed!
Geniet ervan!

silenro juni 10, 2019 om 19:46 # | Report | Reply

@wimbraber: klopt, de combinatie is erg prettig moet ik zeggen. Vind de ZF bak zeker zo vlot schakelen als de DSG, maar in de Comfort stand toch wat soepeler. Is in alles een heel andere auto als de Audi A3. Een stuk volwassener vooral.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.