FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Stel probeert file te omzeilen

rubenpriest Gepost op 13-06-2019 om 8:18 8.550 views | 57 reacties

De twee willen de file skippen door spook te rijden (Londen), maar een fietser steekt hier een stokje voor.


57 Reacties:

baklava juni 13, 2019 om 08:52 # | Report | Reply

Ja de auto zit fout, maar die fietser is ook wel een irritantje zeg. Omdat je een camera hebt betekent nog niet dat je de Batman van het internet bent.

ghost juni 13, 2019 om 09:03 # | Report | Reply

@baklava: dus dat, steeds meer van dit soort “moreelridders” dezer dagen. Nou had ik persoonlijk al een bloedhekel aan fietsers, lees wielrenners, vooral omdat die zich van niks en niemand wat aantrekken en alle regels aan hun laars lappen maar wel altijd voor eigen rechter spelen. Tuurlijk zijn meneer en mevrouw fout bezig..maar laat de politie die aanpakken..

rhellema juni 13, 2019 om 09:42 # | Report | Reply

@ghost: wat ik dan niet snap is dat je wielrenners die de wet aan hun laars lappen niet tolereert, maar mensen die een andere weggebruiker keihard wijst op het overtreden van de wet ook niet tolereert zoals de filmer van dit filmpje die ook nog eens zeer correct blijft. Gewoon een hele goede actie van de beste man. Dit soort hufters moet je gewoon op deze manier aanpakken. Dit soort aso’s gaan er gewoon van uit dat mensen toch niets durven te zeggen van hun gedrag maar als dat gedaan wordt dan maken ze er een keihard probleem van.

f31bmw320d juni 13, 2019 om 10:04 # | Report | Reply

@rhellema: de fietser in kwestie is niet bevoegd om aanwijzingen te geven, dus die zit fout hoe correct zijn houding ook is. Dat hij zijn mening geeft oké maar dat drammen is wel vreselijk irritant en naar mijn idee niet acceptabel.

rhellema juni 13, 2019 om 10:26 # | Report | Reply

@f31bmw320d: als burger mag je een ander burger gewoon aanspreken op asociaal gedrag, waar staat dat die fietser niet bevoegd is?

momo juni 13, 2019 om 20:22 # | Report | Reply

@f31bmw320d: Als die fietser gewoon was gaan fietsen, was er niet zo een ontstopping geweest. Hij denkt de held te zijn, maar is hij dat wel? Wat als een ambulance of brandweer er langs moest? Een beetje een Britse Hancock is het.

vroaaar juni 14, 2019 om 00:42 # | Report | Reply

@momo: en als die spookrijder niet was gaan spookrijden dqn had die fietser niet hoeven stoppen. Dus laten we wel even de verwijten aan het adres van de juiste veroorzaker maken.

momo juni 14, 2019 om 06:38 # | Report | Reply

@vroaaar: Jij houdt wel eens van een rondje fietsen, gok ik zo.

vroaaar juni 14, 2019 om 00:43 # | Report | Reply

@f31bmw320d: oh, en die blauwe jurk loopt niet te drammen?

f31bmw320d juni 13, 2019 om 10:08 # | Report | Reply

@rhellema: bovendien je irriteren aan de Volvo rijder is ook een keuze, je kan ook zeggen ‘let it go’

rhellema juni 13, 2019 om 10:24 # | Report | Reply

@f31bmw320d: let it go is dus waar dit soort aso’s van uit gaan, dat mensen die houding er op na houden.

wouterjeuring juni 13, 2019 om 09:51 # | Report | Reply

@ghost: alle wielrenners zijn altijd kut omdat ze altijd allemaal alle regels aan hun laars lappen. Zo ken ik er nog wel een paar. Er zitten een paar rotte appels tussen, maar laten we niet over één kam gaan scheren 😉

f31bmw320d juni 13, 2019 om 10:01 # | Report | Reply

@wouterjeuring: vraag je nou om nuance op internet?

Onehp juni 13, 2019 om 10:38 # | Report | Reply

@wouterjeuring: homo’s, zwarten, vrouwen, gehandicapten etc mag niet. Fietsers zijn ok. Dat zijn geen mensen.

Ook ironisch…
/Onehp
Wandelaar, OV’er, fietser, automobilist etc.

Gulli juni 13, 2019 om 09:44 # | Report | Reply

@baklava: hij staat ook echt om de hoek te wachten tot er een langskomt. Dit is irriteren met voorbedachten rade. Zeker niets nuttigs te doen de hele dag.

povel juni 13, 2019 om 08:58 # | Report | Reply

De auto doet volgens mij niks fout. Ze zijn de enige die aan de juiste kant rijden. Die fietser is ook wel schijt irritant, je kan ze stoppen en zeggen dat je het er niet mee eens bent, maar ga daarna gewoon weg.

911targa juni 13, 2019 om 09:10 # | Report | Reply

@povel: ;-)) Wel als je de verkeersregels van het vaste continent hanteert in het VK.

Jochempie juni 13, 2019 om 09:02 # | Report | Reply

Volgens mij is deze weg niet toegankelijk voor auto’s, dus die automobilisten gedragen zich als Russen in Stopcham.

cpp1 juni 13, 2019 om 09:11 # | Report | Reply

Die fietser verdient een stomp voor zijn kanis. Het is fout wat de automobilist doet, maar die fietser is afschuwelijk irritant.

hiostu juni 13, 2019 om 09:47 # | Report | Reply

@cpp1: Stel je toch eens voor dat iemand wordt aangesproken op zijn asociale gedrag… Ik kan dit alleen maar aanmoedigen. De aso’s denken echt dat de wereld van hun is. De pakkans van dit soort dingen is nihil.

cpp1 juni 13, 2019 om 09:59 # | Report | Reply

@hiostu: die fietser zorgt door zijn gedrag dat het tegemoetkomende verkeer vast is gelopen. Die fietser had de bestuurder aan moeten spreken op zijn fout en vervolgens door moeten fietsen. Niet 10 minuten de moraalridder uit moeten hangen zodat het verkeer aan beide kanten vaststaat. Alsof fietsers zich altijd aan de regels housen. Zie die levensgevaarlijke honds asociale wielrenners bijvoorbeeld.

TDI-goeroe juni 13, 2019 om 13:34 # | Report | Reply

@cpp1: les 1: hoe maak je de situatie erger, dan ie al is. Wat een eikel, die fietser. Get a life!

rhellema juni 13, 2019 om 10:55 # | Report | Reply

@cpp1: dat wijf in dat blauwe jurkje zou eigenlijk met een paar ferme tikken die Volvo in gehoekt moeten worden. Gelukkig heb ik nog het verstand om dat nooit te doen maar als er 1 schijtirritant is dan is het dat lelijke mokkel wel.

Jochempie juni 13, 2019 om 10:59 # | Report | Reply

@cpp1: Vervelend he “irritant gedrag”. Laten we even voor het gemak de daadwerlijke overtreder negeren omdat hij bij “team auto” zit. Donder op man.

rovadepo juni 13, 2019 om 09:17 # | Report | Reply

Lastige situatie. De fietser is irritant maar heeft wel gelijk. De Volvo denkt dat hij meer is en dus de file mag skippen waardoor iedereen die voor hem stond langer in de file staat. Hopelijk krijgt hij nog een bekeuring.

Design_Driven juni 13, 2019 om 10:34 # | Report | Reply

@rovadepo: Eens behalve dan dat doordat de Volvo uit de rij gaat niemand langer hoeft te wachten. In tegenstelling zelfs.
De Volvo wil rechtsaf de rest wil recht door.

Door tegen de richting in te rijden voorkomt de Volvo dat hij straks de weg blokkeert als hij rechtsaf moet maar niet kan door verkeer van de andere kant.

Uiteraard mag het nog steeds niet maar zolang de weg vrij is bevorderd het dus juist wel de doorstroming. Het probleem hier is dat de Volvo mogelijk tegemoedkomend verkeer die ook uit de weg recht kont niet kan zien aankomen.

Beide zijn overigens heel irritant. Zij is ook irritant met ik heb patiënten en de rest van de mensen in deze file zijn minder belangrijk dan ik. We hebben allemaal shit te doen natuurlijk.

rovadepo juni 13, 2019 om 11:06 # | Report | Reply

@sketcher: ja jouw verhaal is iets meer in het voordeel van de Volvo.

fordnut juni 13, 2019 om 09:37 # | Report | Reply

De Volvo rijder is gewoon een aso die gestopt moet worden. Als ik in die file had gestaan had ik de fietser aangemoedigd.

Gulli juni 13, 2019 om 09:37 # | Report | Reply

YOUUU SHALL NOT PAAASSSSSS!

ghost juni 13, 2019 om 09:40 # | Report | Reply

@gulli: ~ Ghandi

tweetyv6 juni 13, 2019 om 09:44 # | Report | Reply

Wat een irritante vent zeg. Begint al met achter de bosjes staan om de ‘overtreder’ op te wachten.

Wist niet dat fietsers inmiddels ook handhavende taken hebben.

Jochempie juni 13, 2019 om 11:46 # | Report | Reply

@tweetyv6: Hoezo “overtreder”? Overtreder! Je bent zelf ook fietser en je weet hoe belachelijk sommige mensen hun 2 ton wegende wapen kunnen gebruiken.

sjoppie juni 14, 2019 om 09:54 # | Report | Reply

@Jochempie: prima om even iemand aan te spreken op zn gedrag, maar fiets dan gewoon verder… ipv zo achter de bosjes wachten, man man niks beters te doen ofzo. Wat is je winst nu? Die gozer doet het volgende keer gewoon weer hoor. Handhaving door politie, dat helpt. Hier zou je alleen maar recalcitrant van worden…. get a life…

Rick-dos juni 13, 2019 om 09:45 # | Report | Reply

Die fietser doet het alleen maar voor de views er zit geen hoger doel achter of zo. Het is een irritant pisventje. Mag blij zijn dat hij die personen zijn tegengekomen. Ik weet niet of ik mijn kalmte had kunnen bewaren.

Edge juni 13, 2019 om 10:23 # | Report | Reply

@Rick-dos: Ja en dan? De fietser verkleint het risico op agressief gedrag de automobilist heel bewust met een GoPro op z’n helm en door dit op klaarlichte dag tijdens de spits te doen. Als iemand dan gewelddadig zou worden, staat het op beeld en zijn er genoeg omstanders die als getuige kunnen optreden en hem te hulp kunnen schieten.

gove juni 13, 2019 om 09:53 # | Report | Reply

klote wielrenners bah

daan83 juni 13, 2019 om 09:54 # | Report | Reply

Stop a douchebag maar dan zonder actie

hijman85 juni 13, 2019 om 10:06 # | Report | Reply

Ik reed vorige week voor het eerst sinds een jaar weer een lang stuk door Duitsland, en ik voelde meteen weer hoe heerlijk het is om in een land te rijden waar niet elke verkeersdeelnemer eigenlijk boa, agent, kleuterjuf of professioneel aansteller had willen zijn. Wat een genot was dat. Ik dacht dat dat eeuwige onderwijzen puur een Nederlands trekje was, maar op dat failliete eiland is dat dus ook het geval. Treurig.

Edge juni 13, 2019 om 10:24 # | Report | Reply

Tja, je kunt het irritant vinden, wat het tot op zekere hoogte ook wel is, maar die Volvo kan zich ook netjes aan de regels houden en achteraan sluiten in de file.

Onehp juni 13, 2019 om 10:35 # | Report | Reply

Tja, beetje burgerwacht in het verkeer kan ook geen kwaad want de politie is vaak in de lange verte niet te zien. Maar misschien niet zo lang trekken, men mag regels ook breken in noodgevallen, bv onderweg naar ziekenhuis met levensbedreigende zaken. Wel mag je als burger ingrijpen als het vergrijp een straf van minstens 1 jaar gevangenis is (niet hier dus). Allemaal in Zweden. UK en NL weet ik niet…

gregorius juni 13, 2019 om 11:34 # | Report | Reply

Het probleem is natuurlijk dat je niet normaal kan rijden met een auto in LDN. Als je dan als dokter ergens op tijd moet zijn (spoed), moet je daar een uitzondering voor hebben. Zo niet? Koop een fiets, motor, whatever.

De fietser is irritant, maar deze dokter had het in 1 keer op kunnen lossen.
“Sorry mate, you are right, I am going back in the queue”.

En voornamelijk het gevoel voor de mensen in de file. In de file staan is niet zo erg, andere mensen zien die vinden dat ze belangrijker zijn en dit soort gedrag vertonen, dat is nog irritanter dan de file zelf!

durashift juni 13, 2019 om 15:03 # | Report | Reply

@gregorius: Is maar hoe je het bekijkt. Volgens mij reden de meeste voertuigen rechtdoor en was de Volvo degene die rechtsaf moest. . Het is geen gedrag volgens de regels inderdaad én de bestuurder neemt het risico op schade/aansprakelijkheid doordat verkeer rechtsaf niet zichtbaar is.

Mensen in de file werden dus niet direct benadeeld. Sterker, door de Volvo rijder wordt wel iets eerder een klein beetje ruimte in de file gemaakt 😉

Wat ik van de fietser niet begrijp is het besef dat hij met deze actie een file in de andere richting laat ontstaan. Hij had de Volvo rijder ook na de kruising aan kunnen houden.. al was dat iets lastiger geweest qua uitwijkmogelijkheden voor de Volvo rijder.

Gezien de reacties van andere wielrenners.. stel ik mij voor dat de camerafietser al eens eerder een akkefietje (bijna botsing?) op die kruising heeft gehad met een spookrijdende auto die een stukje file afstook.. en toen op het idee kwam de functie van onbezoldigd verkeersregelaar te gaan uitvoeren..

mijnporsche juni 13, 2019 om 12:18 # | Report | Reply

Had hem gewoon omver gereden, wat een zielenpoot die fietser

fmgarcia juni 13, 2019 om 12:48 # | Report | Reply

Deze vent verdient een paar klappen met zn eigen fietshelm. Wat een ontzettende loser om je zo druk te maken om iemand anders. Een jaloerse lul zonder Volvo of vrouw in een jurkje. In dit geval kunnen ze gewoon rechts afslaan zonder andere te belemmeren volgens mij. Ik ben in staat om mn eigen fietsbanden nu lek te steken.

fmgarcia juni 13, 2019 om 12:51 # | Report | Reply

En Mikey ik zie nu dat dit Doctors zijn nota bene.. Hoop dat als je per ongeluk ooit in azie de verkeerde shemale bezwangerd en uit je moralistische brein je kind naar Engeland verscheept, het ziek gaat worden en deze artsen naar je hebben geluisterd !

bernoulli juni 13, 2019 om 13:20 # | Report | Reply

Die fietskneus staat ze ook gewoon op te wachten achter de bosjes. Ik had hem eraf getrapt.

rainman juni 13, 2019 om 13:37 # | Report | Reply

Wat een eikel die zelf net zo fout bezig is als de automobilist een beetje zelf de politie agent uithangen

brammetjedeb juni 13, 2019 om 13:54 # | Report | Reply

Ik zou er niet voorspringen maar ik zou ook zeker niet aan de kant gaan. Beetje onthaasten mensen zou ook helpen…

ff40 juni 13, 2019 om 15:02 # | Report | Reply

Als je zo bij een wielrenner doet grote kans dat je in elkaar geslagen wordt

ff40 juni 13, 2019 om 15:04 # | Report | Reply

Ik zie niet wat die volvo verkeerd doet.
Aan de andere kant reden ze verkeerd

ff40 juni 13, 2019 om 15:04 # | Report | Reply

?

frankvdk juni 13, 2019 om 15:54 # | Report | Reply

Does lief en ga toch fietsen!

wessel04 juni 13, 2019 om 20:01 # | Report | Reply

Mensen moeten niet voor eigen rechter gaan spelen. Bloed irritant. Wat mij betreft slingert de Politie ze allebei op bon.

spartannl juni 13, 2019 om 21:25 # | Report | Reply

Graag plaats ik al die malloten hierboven die zich ertoe beperken die fietser als irritant weg te zetten, even voor de spiegel. Immers, impliciet keuren deze leeghoofden het gedrag van dat Volvo koppel goed, tonen daarmee GEEN ENKEL respect voor de medeweggebruikers die wel netjes wachten. En ja, dan wacht hij op die Volvo of een andere aso die dit geintje flikt. So what? Prima dat hij dit doet, want gezien de vele andere fietsers daar, is het niet onwaarschijnlijk dat een overeenkomende, potentieel levensgevaarlijke situatie zich daar eerder heeft voorgedaan en hij daar op deze wijze in mijn ogen geheel terechte wijze aandacht voor vraagt. En als ik in die rij netjes had staan wachten, had ik die megatrut en haar slaafje achter het stuur er overigens never nooit tussen gelaten.

sjoppie juni 14, 2019 om 16:16 # | Report | Reply

@spartannl: kijk en dat is precies het probleem van deze maatschappij, elkaar het ligt in de ogen niet gunnen. Als ik daar in de rij staat mag hij voor mij invoegen maar dat doet tie toch niet. Hij weet namelijk dat in de rij de asos net zo groot zijn op sommige uitzonderingen daar gelaten. Rij met je auto daar waar ruimte is en probeer zo min mogelijk andere medeweggebruikers hun gang te verstoren. En das precies wat hij doet. De rij is namelijk voor rechtdoor niet voor rechtsaf. Wel netjes afremmen voor de fietsers, maar als dat veilig kan, gewoon doen.

harleytijn juni 13, 2019 om 21:26 # | Report | Reply

Pff tuurlijk is die Volvo rijder fout, maar wat een heerlijk leven heeft die fietser toch. Als je je hier zo druk om kan maken in het leven, heb je toch een fantastisch leven!

max147 juni 19, 2019 om 17:11 # | Report | Reply

Het lijkt me echt lachen als die malloot een keer van zijn fiets wordt gereden en dat die vrouw dan echt arts is en hij op zijn bedje ligt te creperen en die arts telkens zegt dat hij op een verkeerd bed ligt, of dat zijn bed eigenlijk andersom moet staan en hem gewoon een tijdje laat liggen… Man, man, man, op de hoek gaan staan wachten achter een struikje en dan de moraalridder uithangen…

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app