FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: 1:18 -Porsche 911 (930) Turbo Cabriolet ‘Slant Nose’


denniss00 Gepost op 11-07-2019 om 20:12 306 views | 6 reacties

Hoewel er vaak nog negatieve reacties worden geplaatst onder schaalmodellen die op AJ worden gedeeld, vind ik het altijd erg leuk om ze te zien! Daarom wilde ik bij deze dan toch ook een van mijn vele schaalmodellen met jullie delen. Het betreft een Porsche 911 Turbo Cabriolet met de bekende ‘platte’ smoel. Ik heb dit exemplaar jaren terug van mijn opa gekregen, toen ik nog een klein opdondertje was dat alle schaalmodelletjes op een denkbeeldige parkeerplaats keurig naast elkaar zette. Helaas miste de 930 beide zijspiegels toen al, en had hier en daar wat lakschade.. Deze zal nog lang in leven blijven, en ook niet verkocht worden. Hier ben ik te blij mee!6 Reacties:

wrongusername juli 11, 2019 om 21:15 # | Report | Reply

Erg mooi is deze😍

roberto juli 11, 2019 om 23:47 # | Report | Reply

Gaaf! Stond bij Paul van Bergen auto’s in de showroom jarenlang een exact zelfde exemplaar in het rood (geen modelauto, maar een echte). De zeldzame flatnose Turbo Cabrio..

chrisc juli 12, 2019 om 09:58 # | Report | Reply

Als je veel waarde aan dit model hecht zou ik adviseren te kijken voor zijspiegels, eens kijken op marktplaats of je misschien een heel goedkoop model op de kop kan tikken of een ander model van Revell. En wat betreft de lakschade, schuren en opnieuw spuiten? Dan heb je weer een model dat als nieuw is.😁

davelepeef juli 12, 2019 om 11:03 # | Report | Reply

@chrisc: kan. Dan is het model netjes maar doet het misschien weer afbreuk aan een stukje sentiment. Echte auto’s mogen toch ook patina hebben 🙂 Heb ook wat modellen gekregen van bijvoorbeeld een opa. Het model op zich is dan niet zo spannend, maar meer een stukje sentiment 🙂

chrisc juli 12, 2019 om 13:41 # | Report | Reply

@davelepeef: Ik snap wel wat je bedoelt ja, alleen zou ik dat niet zo aanpakken ik zou het dan ook echt zonde vinden als er maar iets mankeert aan mijn modellen. Maar goed smaken verschillen! Ga je nog meer foto’s uploaden? 🙂

davelepeef juli 12, 2019 om 18:41 # | Report | Reply

@chrisc: deze is niet van mij hè. Maar heb toevallig wel een serie foto’s van een setje Porsches van mij gemaakt. Zal ik snel uploaden

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.