FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Ferrari LaFerrari Aperta


patrickcoerver Gepost op 08-07-2019 om 18:39 635 views | 3 reacties

Voor een Aperta mag je gemiddeld € 5.000.000,- neerleggen om te kunnen kopen tegenwoordig. Best imposant om dan tegen te komen. 's ochtends zeiden we nog tegen elkaar; "Wat willen we spotten vandaag?" En toen antwoordde ik: Een LaFerrari, waarop mijn mede-spotter zei: "Ja, maar dan wel een Aperta!" Dat is dus gelukt. Kreeg trouwens veel aandacht waardoor foto's maken zonder mensen erop erg lastig was.

Locatie: Nürburg
Land: Duitsland3 Reacties:

supercarboy juli 8, 2019 om 19:38 # | Report | Reply

Mooie spot

davelepeef juli 8, 2019 om 20:34 # | Report | Reply

Ik snap dat het lastig is qua drukte maar die buttcrack van foto 2 (dacht ik) had je wel kunnen vermijden denk ik 🙂 Maare, is dit nou een beetje een toegankelijk evenement? Of is het veel gesloten hospitality tenten en denigrerende blikken??

patrickcoerver juli 9, 2019 om 14:42 # | Report | Reply

@davelepeef: Je moet er van houden om tussen allerlei Ferrari enthousiastelingen te lopen. Daar tegenover staat wel dat je al die lekkere 599 XX, FXX, FXX K en FXX K EVO’s over de ring kunt zien blazen. Dat is het wel waard als je ’t mij vraagt.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.