FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Ferrari LaFerrari Aperta


patrickcoerver Gepost op 08-07-2019 om 18:39 646 views | 3 reacties

Voor een Aperta mag je gemiddeld € 5.000.000,- neerleggen om te kunnen kopen tegenwoordig. Best imposant om dan tegen te komen. 's ochtends zeiden we nog tegen elkaar; "Wat willen we spotten vandaag?" En toen antwoordde ik: Een LaFerrari, waarop mijn mede-spotter zei: "Ja, maar dan wel een Aperta!" Dat is dus gelukt. Kreeg trouwens veel aandacht waardoor foto's maken zonder mensen erop erg lastig was.

Locatie: Nürburg
Land: Duitsland


3 Reacties:

supercarboy juli 8, 2019 om 19:38 # | Report | Reply

Mooie spot

davelepeef juli 8, 2019 om 20:34 # | Report | Reply

Ik snap dat het lastig is qua drukte maar die buttcrack van foto 2 (dacht ik) had je wel kunnen vermijden denk ik 🙂 Maare, is dit nou een beetje een toegankelijk evenement? Of is het veel gesloten hospitality tenten en denigrerende blikken??

patrickcoerver juli 9, 2019 om 14:42 # | Report | Reply

@davelepeef: Je moet er van houden om tussen allerlei Ferrari enthousiastelingen te lopen. Daar tegenover staat wel dat je al die lekkere 599 XX, FXX, FXX K en FXX K EVO’s over de ring kunt zien blazen. Dat is het wel waard als je ’t mij vraagt.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app