FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Prachtige Delahaye 135 M voor mijn lokale AH


gebruikersnaam3 Gepost op 06-07-2019 om 19:20 277 views | 1 reactie

Ik moest nog even snel wat halen hier bij de AH. En in mijn ooghoek zag ik deze statige wagen twee auto's voor me de stoep op draaien. Gelukkig was er achter nog net plek om mijn auto er bij te proppen en deze prachtige 135M op de foto te zetten.
Ik complimenteerde de eigenaar met zijn fantastische auto én het feit dat hij er gewoon mee reedt. En terwijl we samen de AH in wandelde vertelde hij me met een glimlach op zijn gezicht "Auto's zijn om te rijden, niet om te poetsen..."
Ik vertelde hem dat er daar erg gelukkig van werd en dat hij dat vooral moest blijven doen. Hij wuifde zijn mandje en ging de groentenafdeling op...

Wat een eindbaas.

Bij buitenkomst stond hij er gelukkig nog en heb ik met mijn iPhone wat foto's geschoten. Maar eigenlijk moet je deze auto in het echt ervaren en doen de foto's deze auto tekort.

In mijn optiek zijn Delahaye zondermeer de mooiste auto's ooit gemaakt. Ik heb een lichte voorkeur voor de vooroorlogse, maar ook na de oorlog maakte Delaheye prachtige auto's. Dit was geen uitzondering. Wat een prachtige statige automobiel.

Locatie: Breda
Land: Nederland

Kenteken: AM-28-95
Merk/model: DELAHAYE 135M
Datum toelating: 15-02-1950
Originele kleur: PAARS
Carrosserie: cabriolet
Brandstof: Benzine
Vermogen: 152 pk
Nieuwprijs: Onbekend1 Reactie :

granlusso juli 7, 2019 om 16:21 # | Report | Reply

Geweldige auto en leuk verhaal!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.