FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Eerste auto: Audi A3 3.2 Quattro


raouldm Gepost op 06-08-2019 om 20:49 1.316 views | 15 reacties

Een week nadat ik 18 ben geworden meteen gaan kijken voor een eerste auto. Mijn oog viel eerst op een hele nette Golf 5 GTI DSG met 85dkm, Afspraak gemaakt, gaan kijken en test gereden. Testrit viel enorm tegen: slecht afgewerkt interieur, saai geluid en buiten het sportief nemen van binnenwegen een zeer emotieloze wagen. ik wist na de testrit dan al ook zeker dit wordt hem niet. Dus ik direct verder gaan zoeken op Mobile.de, autoscout etc voor iets adners. Mijn oog viel op deze Audi A3 3.2 DSG met maar 93dkm. Wederom afspraak gemaakt en gaan kijken en testgereden. Na de testrit wist ik het zeker; dit moest hem worden, het interieur beviel direct, de 3.2 rijdt in combinatie met de DSG subliem en het geluid... heerlijk. Ik was direct verkocht. De auto is volledig origineel op de einddemper na, standaard hoor je alleen inductie geluid in het interieur maar nauwelijks de uitlaat vandaar de keuze om deze te verwijderen. Mijn toekomstplannen met de auto? Hem zo origineel mogelijk houden en er iedere km van genieten!

Kenteken: XV-359-B
Merk/model: AUDI AUDI A3
Datum toelating: -
Originele kleur: GRIJS
Carrosserie: hatchback
Brandstof: Benzine
Vermogen: 250 pk
Nieuwprijs: Onbekend15 Reacties:

ozzytrk augustus 6, 2019 om 21:32 # | Report | Reply

Leuke keuze gemaakt, geniet ervan 👍🏻

rovadepo augustus 6, 2019 om 21:59 # | Report | Reply

Mooie auto, leuke motor. Goede kleur, beetje saai maar tijdloos en geen krassen goed zichtbaar. Lekker premium interieurtje en het model lijkt nog heel erg op het huidige model. Ik vind het een goede keuze.

simonferrari augustus 6, 2019 om 22:51 # | Report | Reply

Erg fraaie en tijdloze wagen! De 3.2 lijkt me een heerlijke motor. Ziet er zo op de foto’s ook erg strak uit! Mooie keuze en veel leuke km’s gewenst!

bilscobar augustus 6, 2019 om 23:03 # | Report | Reply

Stoere keuze, hoop dat je een betaalbare verzekering kan vinden 😉
En voor wanneer je toe bent aan wat meer vermogen heb ik een mooie kijktip uit de oude doos https://www.abhd.nl/video/audi-a3-32-turbo-460-pk/

weslexus augustus 6, 2019 om 23:39 # | Report | Reply

Heel dik! Launchcontrol klinkt ook erg wijs met zo’n 3.2

swift0321 augustus 7, 2019 om 00:30 # | Report | Reply

Wolf in schaapskleren😉,
Veel veilige km’s toegewenst

kratoss augustus 7, 2019 om 00:47 # | Report | Reply

Gefelicteerd met je 1e auto! Mooie auto, maar echt een verstandige keuze is het niet. Op je 18e leeftijd al een bak hebben met 250 PK.. Dat gaat te snel voor een beginnende bestuurder. Je zal nooit kunnen rijden zoals het hoort. Je hoort het eerst op te bouwen zodat je de basics leert en daarna uitbreid naar meer PK.. Maar goed ieder zijn ding.. Rijdt rustig en veilige kilometers toegewenst

nopetrolnofun augustus 7, 2019 om 03:37 # | Report | Reply

@kratoss: komop zeg, het is geen 1980 meer. Zo snel is deze wagen niet en kan alleen maar toejuichen dat er mensen van 18 zijn die ook een auto met een beetje vermogen hebben.

raouldm augustus 7, 2019 om 06:25 # | Report | Reply

@kratoss: de auto is zeker snel en ik begrijp wat je bedoeld maar ben vanuit thuis uit wel wat vermogen gewend dus rijden zoals het moet lukt wel 😄

audiwaus augustus 7, 2019 om 08:26 # | Report | Reply

lekker bakkie hoor om mee te beginnen, ziet er nog top uit. veel plezier er van, maar dat komt vast goed 😉

Loek augustus 7, 2019 om 08:40 # | Report | Reply

Vertel me ajb niet dat je nu 19 bent… dan ben je namelijk precies mij, maar dan niet jankend bij Duo net genoeg maandelijks inkomen te lenen om niet te verhongeren met een auto nog lang niet in het verschiet. Want als ik de keuze had, dan wilde ik precies zo’n eentje. Een Sportback met de 3.2, wolf in schaapskleren. Ik geef persoonlijk de voorkeur aan een facelift met een kleurtje (toegegeven, die zijn lastig te vinden) maar voor de rest is dit precies hoe ik hem zou willen. Waarvoor hulde!

mats106rallye augustus 7, 2019 om 10:24 # | Report | Reply

Toffe keuze! Zo’n V6 lijkt me wel een behoorlijke kosten post al helemaal op je 18e

fendercd60 augustus 7, 2019 om 14:13 # | Report | Reply

Leuke eerste auto. Ik wou dat ik straks zoiets als eerste auto had maar dit is toch wel erg duur voor mij. 😛

rikv99 augustus 8, 2019 om 12:08 # | Report | Reply

Snap je standpunt met standaard houden, en dat kan ik alleen maar toejuichen, ik zou alleen wel even gaan kijken voor (R)S3 velgen. Maken de auto net even wat moderner!

https://images.app.goo.gl/KbhgAP2WQ8LcQMGZA

tttijn augustus 8, 2019 om 14:15 # | Report | Reply

Dit is een hele fijne soepel rijdende snelle auto. Gefeliciteerd ermee.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.