FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Kennismaken met de nieuwe Audi RS6 Avant

rubenpriest Gepost op 21-08-2019 om 0:01 5.369 views | 23 reacties

De dikste familiestation is terug!


23 Reacties:

87sandyd augustus 21, 2019 om 16:31 # | Report | Reply

Schofterig gaaf. Ik hou hiervan

bluster augustus 21, 2019 om 16:41 # | Report | Reply

“Mooie toekomst, gaaf ding!”

cpp1 augustus 21, 2019 om 16:59 # | Report | Reply

Voor mij een donker paars exemplaar met de zilveren delen op de bumpers en skirts in pianolak zwart en cognac interieur graag. Moet eerlijk bekennen dat dit de eerst Audi sinds tijden is die ik erg gaaf vind en zou willen hebben.

ghost augustus 21, 2019 om 17:11 # | Report | Reply

Wat wordt deze auto nu al overhyped, YouTube staat er vol mee, instagram loopt over. Iedereen vind hem dik, niemand heeft hem nog gereden, en de mensen die het roepen hebben over het algemeen een camera en een Gazelle/Batavus.

Ik mis de tijd dat auto’s onbekend bleven, waar je tegen verwachting in, iemand weg kon rijden bij het stoplicht, en men sprak van “Sleepers”. Helaas met deze RS6 totaal niet gelukt, maar dit is wat men wil kennelijk..

cpp1 augustus 21, 2019 om 17:15 # | Report | Reply

@ghost: ik hou ook van sleepers, heb zelf een rs4 B5 en dat is een sleeper van de eerste orde als je het mij vraagt. Maar deze rs6 is gewoon heel gaaf, in een nette uitvoering, dus geen mat grijs.

krauwbak augustus 22, 2019 om 00:47 # | Report | Reply

@cpp1: zeker geen sleeper een b5 RS4.. ding is uitgeklopt tot en met

Loek augustus 21, 2019 om 18:15 # | Report | Reply

@ghost: rare comment dit. Hoezo, mensen die roepen dat ze een auto dik vinden zijn de mensen met een Gazelle/Batavus? Dus je mag pas wat vinden van een auto als je zelf een auto hebt?

Het is logisch dat in zo’n vroeg stadium je een auto op cijfers en uiterlijk moet beoordelen. Op basis van het feit dat deze nog sneller is dan de vorige, terwijl ze op papier het nodige hebben gedaan om ook eindelijk eens het bochtenwerk aan te pakken, lijkt me vreemd als op basis van deze feiten het ineens een traag ding is. Dus ja, op basis daarvan vind ik het best een dik ding, maar wat heb ik erover te zeggen als Giant-bestuurder, toch?

Overigens vind ik dat sleeper-gedoe misschien nog wel sneuer dan auto’s die er daadwerkelijk dik uitzien. Een dikke motor en een sportief gevoel heeft voor het merendeel te maken met de hardware van de auto, als het je daarom gaat zou het niet moeten uitmaken wat voor auto die hardware in ligt. Als jij doelbewust je auto onopvallend wil maken ‘zodat anderen niet verwachten dat je auto zo snel is’ dan vind ik dat je veel te veel afhankelijk bent van wat anderen van je auto vinden.

Ik vorm nog geen definitieve mening over deze RS6 want daarvoor moet je hem inderdaad eerst gereden hebben, maar ik vind het raar om de mensen op de korrel te nemen die het een gave bak vinden. Alsof je niet meer je mening mag geven totdat je in een auto hebt gereden. Beetje het ‘wat rijd uzelf?’-niveau.

ghost augustus 21, 2019 om 22:51 # | Report | Reply

@720s: ik begrijp je reactie en ben het deels met je eens, deels ook niet, zoals jij het ook met mij hier en daar niet eens bent. Toch krijg ik ergens ook het gevoel dat je toch wat kort door de bocht interpreteert wat ik bedoel te zeggen. Ik zeg niet dat iedereen een Gazelle/Batavus of in jouw geval Giant rijdt en dat roept, maar heb het over de hele hype die nu gaande is rondom deze nieuwe RS6. Wat ik bedoel is, iedereen vind het nu al helemaal geweldig, en ik geloof ook oprecht niet dat ie zal tegenvallen, maar het is gewoon wat overdreven allemaal, zeker omdat de mensen (van wat ik op instagram voorbij zie komen) over het algemeen (dus niet iedereen) 15 zijn, een camera hebben en (let op!) geen auto. Men noemt het ook wel fanboys of spotters, maar anyway; tuurlijk mogen die het dik vinden, alleen in mijn optiek hebben zij minder recht van spreken want; geen rijbewijs dus geen vergelijkingsmateriaal met auto’s die zij (al dan al niet) hebben gereden. En nogmaals begrijp me daarin niet verkeerd, ze mogen het allemaal vinden. Maar jij en ik weten allebei net zo goed dat iemand die net een rijbewijs heeft, geen nieuwe RS6 aanschaft maar eerder een oude Toyota Starlet. En dat is prima, we all start somewhere, maar als ik mensen dan zie neerzetten; “hij is dik en approved” dan denk ik toch dat er ergens iets is misgegaan in het realisme van de gemiddelde persoon. Of het wat te maken heeft met wat ik persoonlijk rijd? Ik denk het niet, al word ik persoonlijk altijd warmer bij een wagen waarvan ik weet dat ik hem zonder geld te lenen kan aftikken, dan iets waarvan ik toch al weet dat het veels te veel gaat kosten. Even goede vrienden verder.

bogey augustus 21, 2019 om 20:47 # | Report | Reply

@ghost: Neen, ze zijn specifiek op zoek gegaan naar wat jij niet wou.

ghost augustus 21, 2019 om 22:52 # | Report | Reply

@bogey: dan zijn ze geslaagd 😉

mar10us augustus 21, 2019 om 17:29 # | Report | Reply

Wat een onhandig gedoe met die telefoon. Stop dat ding lekker in je broekzak… OT: vette bak!!!

technofreak augustus 21, 2019 om 19:51 # | Report | Reply

@mar10us: Zo te zien was het een verplichting van Audi om ‘m zichtbaar in beeld te houden. Dat plus de gele stickers op alle camera’s: geen kans om lek-foto’s te maken.

mwti augustus 21, 2019 om 17:37 # | Report | Reply

Een sleeper is natuurlijk leuk maar dan mag je hopen dat ze de strijd met je aangaan. Als je in deze RS6 rijdt en er staat één of andere oude B5 naast je dan vraag ik me af of je geprikkeld wordt.

cpp1 augustus 21, 2019 om 19:29 # | Report | Reply

@mwti: heb dus toevallig ‘een of andere oude b5’. Dit ‘oude ding’ doet dus wel even 4.1 seconde met andere turbo’s, chip en uitlaat lijn.

ghost augustus 21, 2019 om 22:54 # | Report | Reply

@cpp1: vind ik persoonlijk veel leuker dan deze nieuwe RS6, maar hey, voordat weer iemand mij hier niet begrijpt, dat is wat ik vind.

loserboi932 augustus 21, 2019 om 18:36 # | Report | Reply

Als ik de keuze had voor wintersport dan liever een GLS 63 daarin kan je ook comfortabel met 300 km/u naar wintersport. Maar dan met 7 man ipv 4.

mwti augustus 21, 2019 om 19:06 # | Report | Reply

@loserboi932: als ik de keuze had nam ik een privé jet. Lekker met 12 man met 800 km/u naar de wintersport.

loveforsportcars augustus 21, 2019 om 19:56 # | Report | Reply

@loserboi932: gelukkig zal jij nooit voor die keuze staan…

mwti augustus 21, 2019 om 21:14 # | Report | Reply

@loveforsportcars: nu onderschat je me…?

gezondverstand augustus 21, 2019 om 19:43 # | Report | Reply

Nog een 8 cilinder 🙂 Hoe lang nog voor dat genot definitief geschiedenis wordt?

mpgc augustus 21, 2019 om 19:53 # | Report | Reply

Ik vind de styling van de nieuwe A6 te rommelig. Maar deze nieuwe RS6 ziet er echt helemaal top uit. Petje af. Ben benieuwd hoe hij rijdt.

sonnybonds augustus 21, 2019 om 20:04 # | Report | Reply

vond de RS6 nooit zo veel bijzonders maar deze is wel erg gaaf hoor

RRRobert augustus 21, 2019 om 21:03 # | Report | Reply

Wat je ook vindt van het merk met de boksbeugel, deze is serieus fraai.

Meestal vind ik de RS afgeleidden van Audi net ff te schreeuwerig, maar bij deze liggen de lijnen erg prettig op het netvlies.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app