FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: De meest onbetrouwbare auto..


bert_volders2 Gepost op 05-09-2019 om 17:54 1.407 views | 2 reacties

Als je niet uitkijkt in Macedonië (soms ook als je wel uitkijkt) loop je serieus de kans om het Yugo (of Zastava) logo permament op je lichaam vereeuwigd te krijgen. Is dat de schuld van deze autootjes? Nee, meestal niet. De ruime interpretatie van de verkeersregels door de lokale bewoners lijkt een belangrijkere reden.

Onlangs nog was er op het grote web een documentje gepubliceerd over de Yugo en dan met name dat dit destijds de minst betrouwbare auto ooit geproduceerd was. Betrouwbaar of niet, na al die jaren rijden er nog grote aantallen rond.

Locatie: Vevcani
Land: Macedonië2 Reacties:

emping september 6, 2019 om 05:33 # | Report | Reply

Prachtig vastgelegd.

flik2punt0 september 8, 2019 om 11:20 # | Report | Reply

Mooie plaat!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.