FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Ooit aangehouden door een politiepaard?


larsyboy1997 Gepost op 24-09-2019 om 13:21 1.920 views | 4 reacties

Blijkbaar kon ze ons op een kilometer afstand al horen. Nog nooit zo'n aardige agente tegengekomen, vooral in Oslo.

"Have you been pulled over with this car before?"
Nope
"Oh, that's boring"

Een agent met humor en zonder vooroordelen is zeldzaam in Noorwegen.

Locatie: Oslo
Land: Noorwegen


4 Reacties:

edjehaze september 25, 2019 om 01:31 # | Report | Reply

Wat is je connectie met Noorwegen en de dikke auto’s daar als ik vragen mag? Ben zelf een Noor, en erg geïnteresseerd!

larsyboy1997 september 25, 2019 om 10:51 # | Report | Reply

@edjehaze: Tijdens de Gumball heb ik twee Noorse deelnemers ontmoet die later Atlantic Road Trip hebben georganiseerd. Ik zou het eerste jaar deelnemen, maar moest op het laatste moment afzeggen. Ik raakte aan de praat met een van de deelnemers van ART en kwam met het idee om oud en nieuw in Oslo te vieren. Tijdens die trip heb ik foto’s gemaakt van een Huracan en AMG GTS en toen is het balletje gaan rollen. In Maart kwam ik terug voor een meeting omdat iemand Cars & Coffee samen met mij wilde vieren, daarna zat ik in Mei weer in het vliegtuig voor mijn eerste evenement in Noorwegen. Tijdens mijn evenement heb ik de halve stad ontmoet en een van onze deelnemers vroeg of ik zin had in een roadtrip met een groep met een bezoek bij Arne Fredley, dus in Juni zat ik in het vliegtuig richting Nice omdat ik het eerste gedeelte van de roadtrip niet kon doen i.v.m. werk en daarna met de hele groep teruggereden naar Oslo. Terug in Oslo ben ik iets gaan drinken met iemand die mij een DM had gestuurd op Instagram en dat is nu mijn business partner in Marbella. Ik heb de afgelopen jaren veel gedaan in estate development en andere projecten rond Oslo. Ik heb nu geen vaste projecten meer in Oslo en vlieg er ook niet meer iedere maand naartoe, maar af en toe nog iets in de autoverkoop etc. Ik richt me momenteel meer op Spanje.

tortuga september 25, 2019 om 07:12 # | Report | Reply

Dat paard weet wel wanneer het moet poseren zo! Doe mij de GT maar

cpp1 september 25, 2019 om 20:45 # | Report | Reply

Bij mij door de straat rijden ook af en toe van die politie vrouwen op hun paard. Mooie strakke geile meiden hoor.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app