FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Peugeot 205 GTi van Casper: introductie

rubenpriest Gepost op 03-09-2019 om 15:55 1.688 views | 4 reacties

Sinds 2016 heeft Casper een fraaie Peugeot 205 GTi in het bezit. In deze video introduceert hij deze auto aan jullie, die onderdeel uitmaakt van de Autoblog Garage!4 Reacties:

hbk62 september 3, 2019 om 16:44 # | Report | Reply

Erg gave auto Casper. Ik rij zelf de Golf GTI mk1 1.8, die pasgeleden op autoblog debuteerde. Ik herken het pure autorijgevoel die jij ervaart als ik in de GTI rijd. Die van jou is nog luxe. Ik moet mijn raampjes gewoon omlaag draaien. Benieuwd naar je herbekleding. Staat nl ook nog op mijn wensenlijstje.

polak september 3, 2019 om 19:32 # | Report | Reply

Vroeger deed ik altijd een beetje negatief over die kleine gebakjes. Maar inmiddels weet ik wel beter. Fantastisch karretje met super karakter. en als je het een beetje handig aanpakt heb je echt geweldig veel fun voor heel weinig. Heel veel prettige kilometers toegewenst en wees zuinig op je bezit.

ffw88 september 3, 2019 om 21:18 # | Report | Reply

Wanneer komt Jaap langs met z’n dikke BMW?

1000bochten september 3, 2019 om 21:19 # | Report | Reply

Ik heb er ook (weer) eentje. Echt genieten om zo nu en dan even lekker een stuk mee te scheuren. Ik kan het iedereen aanraden. Je gaat dan even helemaal terug in de tijd. Precies 20 jaar geleden had ik er ook eentje. Toen was het mijn eerste auto. Helaas zorgde een combinatie van factoren voor een lantarenpaal op mijn pad, waardoor ik niet erg lang van die eerste auto heb kunnen genieten… Krap budget, verdroogde achterbanden, regenbui, vlotte rijstijl, bocht, gas los, uitbrekende achterkant. Dat soort dingen 🙂

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.