FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Scout II


toyotafortuner Gepost op 19-09-2019 om 20:12 307 views | Geen reacties

Een concurrent van de Jeep CJ-5, uit de schappen van International-Harvester. De IH Scout was ook de basis van de Monteverdi Safari. Als motoren kon je in de Scout 4-pitters, 6-pitters (van AMC) en V8'en krijgen (enkele ook van AMC). Zelfs Nissan-Diesel motoren behoorden tot de mogelijkheden! Wat je hier ziet is een Scout II uit 1979, de op één na laatste bouwjaar van de IH Scout, gezien tijdens Kings Cruise September 2019. Deze Scout II heeft een 5 liter V8 in t vooronder (van IH zelf) met 140pk. Hij heeft wel wat gebruikerspatina rondom: roest op de achterbumper en bij de zijraam van de bestuurder. En een aardige kleurverschil op de panelen rondom de motorkap. Toch vind ik het een erg coole wagen en ik ben blij dat ik eindelijk een Scout heb kunnen spotten!

Locatie: Duivendrecht
Land: Nederland

Kenteken: ZT-317-J
Merk/model: INTERNATIONAL SCOUT II 4X4
Datum toelating: -
Originele kleur: BLAUW
Carrosserie: stationwagen
Brandstof: Benzine
Vermogen: 147 pk
Nieuwprijs: OnbekendReageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.