FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Supercar Sunday Hypercar Combo..


gemaskerdemuchacho Gepost op 30-09-2019 om 22:14 641 views | 2 reacties

Ondanks de regen toch een mooie variëteit aan auto's tijdens de Supercar Sunday in Zandvoort. Meer foto's volgen...

Locatie: Zandvoort
Land: Nederland


2 Reacties:

davelepeef oktober 1, 2019 om 21:13 # | Report | Reply

Ik vond het erg tegenvallen. Was m’n eerste keer, en ik kan me voorstellen dat er minder spektakel op de baan is bij slecht weer, maar kom op, je organiseert iets begin oktober, redelijke kans op slecht weer. Zo ontbraken er auto’s die volgens de site aanwezig zouden zijn óf waren ze heel snel pleitte. Ik vond het leuk om wat aparte dingen te zien hoor, maar weet niet of ik nog eens zou gaan…

davelepeef oktober 1, 2019 om 21:15 # | Report | Reply

@davelepeef: kleine toegift: de opstelling zoals op de foto vond ik simpelweg stom. Wat moet je nou hiermee? Allemaal dikke auto’s op elkaar geklonterd… Maarja, ik ben niet de enige op aarde hè…

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app