FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Parkeer dingetje


monaco Gepost op 11-10-2019 om 11:13 2.350 views | 30 reacties

Zo trof ik mijn AMG GT net aan bij Gelderlandplein Amsterdam. Plek zat overal, kon me nog net inhouden om zijn ruiten er niet uit te rammen maarja...

Land: Nederland30 Reacties:

lenferink oktober 11, 2019 om 11:37 # | Report | Reply

Sneue reactie, parkeer hem dan ook netjes in het vak..

shane12 oktober 11, 2019 om 11:43 # | Report | Reply

@lenferink: Volgensmij staat de AMG netjes in het vak? Die auto ernaast heeft m niet normaal in het vak gezet.

lenferink oktober 11, 2019 om 12:11 # | Report | Reply

@shane12: Nee hoor, de lichte stenen liggen in de vakken, de donkere stenen zitten tussen de vakken.

shane12 oktober 11, 2019 om 14:06 # | Report | Reply

@lenferink: Ik zie het ja, excuus. Zo scherp was ik nog niet haha.

monaco oktober 11, 2019 om 13:20 # | Report | Reply

@lenferink: Goed punt, echter ik sta erg netjes in het vak, sterker nog zo strak dat ik aan de andere kant nog geen 10cm over had. Juist om de reden die je aangeeft parkeer ik erg netjes.

ghost oktober 11, 2019 om 14:56 # | Report | Reply

@monaco: ik kom daar wekelijks, als het niet dagelijks is, als je nou voortaan dit gezeik niet wilt, rijd dan bij binnenkomst door de slagboom, linksaf op die soort van rotonde. Rijd naar het eind en ga weer links, rijd net zo lang door tot je aan het eind bent, die vakken zijn 4 meter breed. Hoef je je ook niet zo op te winden en staat je bolide prima. Mooie wagen overigens! Hoewel ik dit gedrag verder ook niet goedkeur, vind ik ruiten inslaan ook een beetje simpel en kortzichtig..

minicoopers oktober 11, 2019 om 11:40 # | Report | Reply

Ik snap je volledig, ik kom het ook regelmatig tegen naast mijn 911.
Soms kunnen ze gewoon niet uit de auto gekomen zijn zonder je auto geraakt te hebben.
Ook houden mensen er geen rekening mee dat je iets grotere deuren in zo’n auto hebt en dat je niet makkelijk in kunt stappen.

s54s62 oktober 11, 2019 om 13:02 # | Report | Reply

@minicoopers: inderdaad zeer herkenbaar. Ik parkeer vaak in een uithoek en incidenteel wordt er vervolgens een auto vlak naast gezet ondanks alle beschikbare ruimte. Dat heeft er alles van weg dat zo iemand beseft dat je geen risico wilt lopen en hem er juist expres bovenop zet.

minicoopers oktober 11, 2019 om 11:41 # | Report | Reply

Hele fraaie auto trouwens en wil graag wat meer foto’s zien 👍😎

monaco oktober 11, 2019 om 13:34 # | Report | Reply

@minicoopers: Dankje maar durf nu geen foto’s meer te plaatsen hoor 😂🙈

bierbuik oktober 11, 2019 om 21:07 # | Report | Reply

@monaco: bedoel je hiermee dat je de andere auto wat aangedaan hebt? Dat is echt triest..

uselessguy oktober 11, 2019 om 11:47 # | Report | Reply

Als het gaat om de tussenruimte valt het mij vaak op dat mensen met duurdere wagens altijd meer ruimte nodig menen te hebben dan anderen.. Ik rijd zelf dagelijks een coupe van een goede 6 meter (ga na hoe breed de deuren zijn), maar op de een of andere manier ervaar ik die ergernis nooit.. Neemt niet weg dat bestuurders van sommige koekblikken inderdaad behoorlijk incapabel kunnen zijn met parkeeracties.

lenferink oktober 11, 2019 om 12:14 # | Report | Reply

@uselessguy: Dat bedoel ik..

lexlfa oktober 11, 2019 om 12:53 # | Report | Reply

Wat een zeikerd ben je. Is toch nog ruimte om de deur open te maken? Of ben je zo bang voor een krasje op je deur…

tortuga oktober 11, 2019 om 13:06 # | Report | Reply

@lexlfa: als hij zijn deur opent en zelfs tegen de auto zet moet je heel smalletjes zijn om er in te geraken die deuren zijn dubbel zo dik een audi R8 is nog erger

monaco oktober 11, 2019 om 13:22 # | Report | Reply

@lexlfa: Ja daar ben ik zeker bang voor, het is een zeer gelimiteerde versie waar ik netjes op ben. Het is toch gewoon aso om iemand onnodig klem te zetten of ben ik nou gek?

bierbuik oktober 11, 2019 om 21:11 # | Report | Reply

@monaco: stap je toch aan de andere kant in?! Precies dit spelletje spelen mn buurman en ik al jaren

minicoopers oktober 11, 2019 om 16:52 # | Report | Reply

@lexlfa: Meeste mensen die zo over een auto denken rijden zelf geen mooie wagen, ik zou met een studenten wagentje ook niet bang zijn voor een extra krasje of deukje.
Ik snap heel goed dat je zuinig bent op zo’n mooie wagen

techniekmeneer oktober 11, 2019 om 17:34 # | Report | Reply

@minicoopers: Ook op een auto van 1000,- kun je zuinig zijn.. Veel mensen hebben gewoon totaal geen respect voor de spullen van een ander.

lexlfa oktober 11, 2019 om 17:53 # | Report | Reply

@minicoopers: Rij zelf 911 turbo S. Auto’s zijn ook gebruiksvoorwerpen. Irritatie ten top dan ook als ik mensen met ‘dure’ auto’s twee parkeerplekken zie pakken. Daarnaast lijkt het er zeer op dat je zelf niet mooi recht in het vak staat. De fiat daarentegen staat netjes binnen de lijnen. Ik prop mijn wagen ook altijd in n plekje als ie er in past… Ook al heb ik aan beide kanten maar 25cm over

minicoopers oktober 11, 2019 om 21:40 # | Report | Reply

@lexlfa: Nou ik zou zelf met een turbo s iets andersom gaan maar we zijn gelukkig allemaal anders.
Natuurlijk is het een gebruiksvoorwerp maar een kras of een deuk kan mijn plezier in een auto verzieken.

sanderp oktober 11, 2019 om 12:54 # | Report | Reply

Als jij je auto dan gewoon recht zou zetten… Neem nou gewoon een pilsje in plaats van een glas azijn. Fijn weekend!

monaco oktober 11, 2019 om 13:23 # | Report | Reply

@sanderp: Hahaha ok dat is ook een goed plan idd! Prooost 🥳🍺🍺🍺

supercar777 oktober 11, 2019 om 13:43 # | Report | Reply

Mooie auto, en ik begrijp de frustratie. Als je alleen de lichtelijke behoefte voelt om iemand zijn raam of deur te slopen als tegenprestatie, zal ik ook uzelf laten nakijken Ipv enkel de auto op schade checken. Fijn weekend alsnog 😉

monaco oktober 11, 2019 om 15:25 # | Report | Reply

@supercar777: Hahaha nee idd ik snap je, echter moedwillig schade aan mijn auto veroorzaken is dat wel ok dan? Dat is mijn punt….

rotarypowah oktober 11, 2019 om 15:24 # | Report | Reply

Weet niet wat ik erger vind, dat parkeerkunstje of die lelijke matte ‘kleur’ op de GT.

techniekmeneer oktober 11, 2019 om 17:35 # | Report | Reply

Hoogst irritant inderdaad. Zie je bij supermarkten ook vaak, is er meer dan genoeg plek, zijn er altijd nog mensen die een krap plekje tussen 2 andere auto’s opzoeken, om maar zo dicht mogelijk bij de ingang te staan. Ik probeer altijd ergens strak in de hoek te parkeren, maar helaas staat er soms ook weer een debiel kort naast geparkeerd.

alcantara oktober 12, 2019 om 09:33 # | Report | Reply

Net alsof dat kleine Mercedes wagentje meer recht heeft om daar te staan dan die dikke grote auto.

cosedellavita oktober 12, 2019 om 16:54 # | Report | Reply

Koekblikjes hebben alle ruimte nodig idd.In ons straatje zijn de witte lijnen gewoon een optie om het vak aan te duiden.Dan kan je weer 500 meter verder van je huis staan omdat er van die sukkels zijn die te tam zijn of hun rijbewijs bij een pak melk gekregen hebben anderhalve parkeerplaats innemen.

De meeste parkeer vakken in NL worden nog aangelegd volgens een NEN norm (2443).
Dit zou minimaal 2.50mt moeten zijn.
Men meet soms slechts 2.30 en smaller in moderne parkeer garages.
Men kijkt ook altijd met een blik naar mij waarom ik zo ” aso” mijn 2 wielen op de stoeprand zet.
Gewoon omdat de volledige bandbreedte nog op de straat staat en m’n spiegel graag nog heel wil terugvinden(?)5 cm van de stoeprand om je velgen niet af te frezen?
Alle lease rijders kak hebben aan andermans spullen?Omdat ze na 3 of 5 jaar toch weer een ander lease bakje uit mogen kiezen?
Rijd zelf ook voor mn werk (helaas) in een lease bakje en daarbij boeit het me minder dat een ander z’n deur er weer eens ingeramd heeft?Maar vind het typerend voor de NL samenleving worden helaas.

In Engeland kun je tenminste nog eens normaal parkeren rondom de supermarkten met minder opgefokte/aggresieve meer galante mensen om je heen.

Bender december 5, 2019 om 18:35 # | Report | Reply

Mooi wagen, begrijp heel goed dat je daar zuinig op bent en begrijp je fustratie net zo goed. Je geeft aan dat er plek genoeg is, dan lijkt het er erg op dat dit is gedaan om te pesten, wellicht uit jaloezie?

De neiging hebben om iemand zijn ruiten er uit te slaan en het daadwerkelijk doen zijn 2 verschillende dingen. De neigingen hebben tot mij heel menselijk…

Genoeg azijn zeikers in de reacties hier, volgens mij ben jij er niet een van!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.