FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: BMW 640d Grand coupe


byjacquelinephotography Gepost op 23-12-2019 om 8:31 796 views | 4 reacties

Deze BMW 6 serie is voor mij een absolute droomauto en dat ik met hem naar buiten mocht was dan ook echt een cadeautje.

De handling was heerlijk, lekker wat power onder de billen, geen zenuwachtig gezoek als je het gas in trapt, niet even nadenken als je dat pedaal in trapt, nee gewoon direct voor je paraat staan om te werken.

Ik besloot wat platen te gaan schieten in Naarden vesting, eenmaal daar even aan het shooten kwam er een meneer naar mij toe met de vraag of deze auto te koop is en of hij elektrisch was. Het opnoemen van de elektrische "snufjes" in deze auto was helaas niet wat deze meneer wou horen en liep al hoofdschuddend weg. (understatement)

Enfin, een dikke wagen, waar ik, na het stukje toeren en de shoot, alleen maar meer verliefd op ben geworden.

Helaas is hij nét iets boven budget voor mij.
[Insert joke] Dus uhm.... Iemand nog een orgaan kopen? [End joke] [/finish w. laugh] haha

Locatie: Naarden-Vesting
Land: Nederland


4 Reacties:

2wheeler december 23, 2019 om 10:36 # | Report | Reply

Ik kreeg een tia tijdens het lezen van je laatste regel. Verder een mooie auto op mooie velgen met de juiste motor voor een lekkere cruiser zoals dit.

jules713 december 23, 2019 om 11:11 # | Report | Reply

Voor mij is dit model één van de gaafste BMW’s ooit. Aparte velgen, nooit eerder gezien!

fendercd60 december 23, 2019 om 12:32 # | Report | Reply

Mooi uitgevoerde wagen! Velgen zijn mij wel iets te groot. ?

justinautoblog december 23, 2019 om 21:53 # | Report | Reply

Welke velgen zijn dit?

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app