FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Dagje cruisen door Manila


emping Gepost op 20-01-2020 om 15:17 586 views | 2 reacties

Met de imo zeer gave Civic EF een dagje gaan cruisen door Manila. Deze Civic is origineel uit Japan geïmporteerd en links gestuurd gemaakt aangezien het feit dat je in de Filipijnen geen rechts gestuurde wagens mag bezitten. De Civic is verder flink verlaagd, de achterbank en alles is verwijderd, heeft Sparco stoelen, Takata vierpuntsgordels, Mugen velgen (weet dit niet zeker) en een Momo stuur die je kan verwijderen. Ik vind het persoonlijk 1 van de leukste Honda’s ooit en zeer knap om dit rijdend te houden want de onderdelen zijn erg schaars aan het worden.2 Reacties:

tortuga januari 20, 2020 om 19:58 # | Report | Reply

Mijn eerste auto was bijna zon witte civic met spoon tuning, iemand was me voor

Shenkie januari 21, 2020 om 22:51 # | Report | Reply

Nice

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.