FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Brooke Swan Car


kuifje Gepost op 19-03-2020 om 18:10 610 views | 2 reacties

De bek van de zwaan kan stoom (en heet water) spugen, om mensen voor de auto weg te jagen. De uitlaat is direct een orgel met 8 tonen, die door een toetsenbord bediend wordt. Achter de auto kan witte kalk gestrooid worden om zwanenpoep te simuleren. Er zitten borstels bij de banden om de olifantenpoep er af te halen. Zo is er nog een veel langere lijst met bijzonderheden aan deze auto.

Robert Nicholl ‘Scotty’ Matthewson wilde de plaatselijke elite in zijn woonplaats Calcutta (nu India, in 1910 nog een Britse kolonie) shockeren. Dat lukte misschien zelfs wel iets TE goed, direct bij de eerste rit veroorzaakt de auto al paniek. De politie grijpt in, waarop Matthewson de auto aan de maharadja van Nabha verkoopt.

Locatie: Louwman-Museum
Land: Nederland


2 Reacties:

emping maart 20, 2020 om 11:20 # | Report | Reply

Bijzondere creatie.

bierbuik maart 20, 2020 om 18:21 # | Report | Reply

Gaaf! Heb hem laatst ook gezien in het Louwman museum, echt een aanrader!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app