FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Mercedes A250e -Duurtester introductie

rubenpriest Gepost op 26-09-2020 om 16:00 195 views | Geen reacties

Nieuw in de Autoblog Garage is de komst van een plug-in hybride in vorm van de Mercedes A250e. Je kunt natuurlijk meteen volledig elektrisch gaan rijden, maar er is ook nog een tussenweg. Een tussenweg die relevanter is dan ooit. De plug-in hybride is hot. Niet alleen omdat autofabrikanten de komende jaren er ontzettend veel gaan uitbrengen. Ook simpelweg omdat de techniek stappen heeft gezet de afgelopen jaren. Grotere accu’s, efficiënter laden en een betere actieradius. Dat willen we zelf wel eens ondervinden met de Mercedes A250e plug-in hybride.


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app