FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Rijden met alle generaties MINI GP!

rubenpriest Gepost op 24-10-2020 om 20:00 133 views | Geen reacties

Roepnaam is MINI GP, maar de volledige naam van dit drietal in de rijtest is: MINI John Cooper Works GP. De MINI GP1, GP2 en GP3 samen in de video! Drie keer hetzelfde concept, maar wel drie verschillende generaties. Natuurlijk zijn er veel elementen hetzelfde, maar het vooral onder de motorkap zijn er nogal veel verschillen. De MINI GP1 heeft de giftige 1.6 met supercharger terwijl voor de MINI GP2 werd een 218 pk sterke 1.6 met turbo uit het rek getrokken. De MINI GP3 overtroeft ze allebei qua rauwe power: de twee liter grote viercilinder pompt er maar liefst 306 pk uit.


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app