FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Rolls-Royce Silver Shadow II


joosstra Gepost op 07-10-2020 om 22:45 103 views | 1 reactie

Origineel Nederlandse RR Zilveren Schaduw, geleverd door het toen nog florerende Hessing te De Bilt. Hij is van juni 1977, dus 43 jaar oud. Maar hij ziet er nog uitstekend uit, en wordt nog goed gebruikt zo te zien, gelet op de besmeurde flanken. Een bijzonder detail is de vergulde (?) Flying Lady. Is zij in staat om over haar eigen schaduw heen te springen?

Locatie: Laren
Land: Nederland

Kenteken: 91-RV-43
Merk/model: ROLLS ROYCE SILVER SHADOW II
Datum toelating: 15-06-1977
Originele kleur: BLAUW
Carrosserie: Niet geregistreerd
Brandstof: Benzine
Vermogen: Onbekend
Nieuwprijs: Onbekend


1 Reactie :

appeltje oktober 8, 2020 om 16:45 # | Report | Reply

Leuk! Een origineel Nederlandse is wel bijzonder. Zelf kon ik helaas geen goede foto’s maken toen ik m over het kruispunt zag rijden. De vergulde Emily zou niet zo mijn keuze zijn. Maar wat een plaatje 😀

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app