FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: MINI Cooper (F56) aankoopadvies

rubenpriest Gepost op 05-11-2020 om 16:00 159 views | Geen reacties

Deze week in het occasion aankoopadvies, de derde generatie New MINI (F56). Ze rijden leuk en smoelen goed, maar zijn ze ook degelijk? Eind vorige eeuw reanimeerde BMW het merk MINI met een leuk retro-sausje, maar met moderne techniek. Fiat deed hetzelfde succesvol met de 500, maar Volkswagen lukte het niet met de Kever. Inmiddels is dit al de derde generatie new MINI (of BMW MINI). De MINI driedeurs (F56) werd in 2014 gelanceerd en is dus inmiddels ook volop tweedehands verkrijgbaar. Vergeleken met zijn twee voorgangers is de MINI Mk3 een stuk volwassener geworden: de bouwkwaliteit is beter en de ruimte binnenin is er behoorlijk op vooruit gegaan.


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app