FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Mijn-auto Ford Focus ST MK3


vinc Gepost op 28-03-2021 om 9:45 0 views | 7 reacties

Mijn-auto: Sinds een half jaartje is dit mijn dagelijks vervoer, projectauto en speelgoed. Een Ford Focus ST uit 2015. Voor mij een vreemd uitstapje als Japanse autoliefhebber, maar ik kon lastig slagen in de 'JDM' wereld (te duur, te oud etc). Daarom gezwicht voor een Focus met voldoende ruimte voor de kids. De auto heb ik zelf geïmporteerd uit Duitsland.

Tot nu toe bevalt de Focus prima, van alle gemakken voorzien en bakken koppel. De enige belemmering tot nu toe is de voorwielaandrijving, die heeft het al moeilijk met het standaard vermogen, laat staan met het vermogen nu (geschat: een kleine 300 pk, 475ish Nm). Ook voelt het interieur, voornamelijk het dashboard, wat goedkoop aan; bij vlagen denk je dat je in een Ford Transit zit.

Mods o.a:
-Motorisch: Andere inlaat, uitlaat, downpipe, intercooler en mapping op maat
-Onderstel: Schroefset, Focus RS brembo remmen rondom, Focus RS gesmede wielen op Michelin PSS
-Exterieur: Maxton splittersetje en RS-look kontje
-Interieur: Carbon hier en daar, je moet er toch wat van proberen te maken
-

Locatie: Amersfoort

Kenteken: J-827-LT


7 Reacties:

rodrieck2007 maart 30, 2021 om 11:30 # | Report | Reply

Wel leuke auto

The Stig NL maart 30, 2021 om 16:52 # | Report | Reply

Ik vind ‘m gaaf! Waarom heb je niet voor de station gekozen als ik vragen mag?

vinc maart 31, 2021 om 08:54 # | Report | Reply

Thanks

@The Stig NL: Station vind ik zelf wat minder mooi en is wat zwaarder. Ook heb ik die ruimte heb niet nodig. We hebben nog een andere auto als we veel ruimte nodig hebben, ik hoef alleen de kids naar school te kunnen brengen met deze, en dat gaat prima 😉

The Stig NL maart 31, 2021 om 17:57 # | Report | Reply

@vinc: Ahh, okey. Dat verklaart het 🙂
Ik hoop dat je kinderen beseffen dat ze in iets bijzonders naar school gebracht worden 😉

vinc april 4, 2021 om 11:10 # | Report | Reply

@The Stig NL: Ze waarderen het in ieder geval, dus dat is een mooi begin 😉

snowgasm maart 31, 2021 om 19:47 # | Report | Reply

Prachtig! Duim omhoog van deze mede ST rijder👍🏻

vinc april 4, 2021 om 11:11 # | Report | Reply

@snowgasm: Thanks! Duimpje terug

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app