FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Bugatti Chiron Sport


joosstra Gepost op 07-04-2021 om 21:29 0 views | 2 reacties

Bugatti Nederland organiseerde een demonstratie voor een geselekteerd publiek. Voor de goede orde : ik was niet uitgenodigd op het feestje. Deze witte was één van de in totaal 3 demo's, namelijk nog een gele Chiron Sport en een grijze Chiron Légende du Ciel. Het was voor het eerst dat ik een Bugatti spotte cq fotografeerde. Ooit - vlak na de introduktie van de Veyron in Nederland - heb ik er een zien rijden in de omgeving van Utrecht. Dat was dus de eerste en de laatste keer. Vorig jaar wel nog een zien staan in het Musée de l 'Automobile te Strassbourg, en daar viel mij op dat een Veyron tamelijk klein is. Een Chiron lijkt een stuk groter en lomper.

Locatie: Nijkerk


2 Reacties:

thomcarspotter april 10, 2021 om 10:58 # | Report | Reply

Heerlijke vondst Joos. Ik was er ook bij, heb de Ciel alleen niet gezien, die was al ingeladen.

rembal april 11, 2021 om 19:11 # | Report | Reply

Heel dik!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app