FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Niets is nog standaard


snaudi666 Gepost op 12-04-2021 om 13:57 0 views | 6 reacties

Op een welbekende spotlocatie in Amsterdam Noord, NDSM, werdt dit exemplaar van Audi gespot, het is een sleeper, want de eigenaar bevestigde ook dat deze pro business line A6 alles behalve standaard is, stage1 getuned dus meer vermogen in PK's en Nm's door Tuning Service Huizen, een K&N Airfilter, 3.5cm verlaagd met Eibach, velgen van 17" standaard naar 19" Rotor Concave's een chromedelete door RG Customs, tail-&head-light smoke, diverse standaard carrosseriedelen hebben plaats gemaakt voor de S-Line varianten en deze A6 is idd in onderhoud bij Rijt in Uden en zo zijn er nog veel meer kleine details aan deze koets toegepast en aangepast geheel naar smaak en wens van de eigenaar, over smaak valt niet te twisten verder, ieder zijn ding.
Het is een dailydriver en doet mee met CCRally Events.
Ik vind hem aardig geslaagd, niet te overdreven en toch een trigger.

Locatie: Amsterdam Noord

Kenteken: 48-RTN-6
Merk/model: AUDI AUDI A6
Datum toelating: 28-07-2011
Originele kleur: BLAUW
Carrosserie: sedan
Brandstof: Diesel
Vermogen: 204 pk
Nieuwprijs: 69.482 Eur. (12.881 Eur. BPM)


6 Reacties:

fendercd60 april 12, 2021 om 18:24 # | Report | Reply

Mooie wagen. Geen fan van de velgen tho.

Werner april 12, 2021 om 20:39 # | Report | Reply

En jammer dat de foto’s allemaal uit een rare hoek zijn en te veel bewerkt.

techniekmeneer april 12, 2021 om 21:12 # | Report | Reply

Mooie auto, maar alles behalve standaard? Dat valt wel mee zo te lezen en te zien.

SNAUDI666 april 12, 2021 om 22:21 # | Report | Reply

Dat zeg ik, over smaak kan je het eens zijn of niet, ik ben een Audi persoon maar respecteer en waardeer de andere merken, ieder zijn ding, dat zelfde geldt hoe iemand foto’s maakt, dat moet een ieder voor zich weten en zo presenteer ik het.
Een klein beetje niet standaard is ook niet standaard, deze A6 is zowel technisch als design beetje bij beetje en netjes aangepakt en ik ben het in dit geval met de eigenaar eens dat in dit geval “Less is More” is, het is een A en geen S of RS, dikke Tupperware erop schroeven en plakken maakt van een straatauto nog geen F1 racer, subtiel iets aanpassen kan het geheel net iets aantrekkelijker maken.
Maar ook dat blijft een kwestie van smaak.
Even goede vrienden.

joppe april 14, 2021 om 07:22 # | Report | Reply

Moeilijk te zien op de foto. Maar het blijft in mijn ogen een wat belegen auto die nu iets spannender is gemaakt. Ik zou hem nog wel eens willen zien op een onbewerkte foto

ghost april 15, 2021 om 20:46 # | Report | Reply

Typische deelnemer van de CCrally, een normale Audi A-serie die op alle fronten onder handen is genomen, en waar vaak zoveel geld in zit dat je allang een S of misschien zelfs een RS had kunnen halen, en niet telkens hoeft uit te leggen wat je allemaal eraan hebt gedaan. Begrijp mij niet verkeerd hoor, ieder z’n hobby, maar in mijn optiek is dit zonde van het geld en kan je ook een S6 halen, ben je ook meteen bij andere tourtjes welkom.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app